shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Ők a legjobbak!

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club minden hónapban díjazza az adott időszakban a legjobb teljesítményt nyújtó játékosát. A 2017/2018-as bajnokság végével az Év játékosa címre érdemes fiatal labdarúgót is megneveztük. Egyesületünk közel 400 fiatal sportolója közül ebben az elismerésben Császár Jácint részesült.

Jácint 2003-as születésű, a szakmai stáb meglátása szerint az elmúlt évben a legtöbbet fejlődött játékos  a pápai utánpótlásban. Hozzáállása és a mérkőzéseken nyújtott egyenletes jó teljesítménye példaként állhat a PELC valamennyi focistája előtt. Jácint saját csapata (U15) mellett az idősebbek közt is szerepelt, és a felsőbb korosztályok edzői is jó véleménnyel vannak róla. Edzője Forsthoffer Tibor.

Az Év játékosa címet nemcsak az egyesület egészére nézve, hanem az egyes korosztályokat tekintve is kiosztottuk. A díjazottak:

Óvodás korcsoport: Ihász Bendegúz

2011-es születésűek: Böröczky Bálint

2010-es születésűek: Palatin Dorka

2009-es születésűek: Hernádi Benjamin

2008-as születésűek: Szűcs Péter

2007-es születésűek: Pethő Zsombor

2006-os születésűek: Hauser Máté

2005-ös születésűek: Ruzsás Dávid

2004-es születésűek: Kiss Ákos

2003-as születésűek: Császár Jácint

2002-es születésűek: Kovács Máté

2001-es születésűek: Péter Kristóf

Lányok/nők:

U14-es korcsoport: Schmidt Gréta

U16-os korcsoport: Savanyó Dorina

U19-es korcsoport: Móczár Lili

Felnőtt nők: Kalmár Helga

A díjátadó ünnepséget az Esterházy-kastély udvarában felállított VB-sátorban tartottuk a Pápai Játékfesztivál ideje alatt. Az Év játékosa címet elnyerők kupát vehettek át Grőber Attilától, a PELC elnökétől és Lengyel Ferenc szakmai vezetőtől.

A Hónap játékosa címhez hasonlóan az Év játékosa címet is támogatta a Cafe mug. A Belvárosban, a Rákóczi Ferenc utcában található Cafe mug-ba szóló meghívást Császár Jácint kapta. A meghívót Horváth Dorina tulajdonos nyújtotta át egyesületünk idei legjobbjának.

További info: Facebook.com/Pápai Egyesített Labdarúgó Club

Fotók:

Császár Jácint, az Év játékosa és edzője, Forsthoffer Tibor

A díjazottak a díjátadást követően a VB-sátorban