shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U7 – Második helyezés a Füred Kupán

III. Füred Kupa

Helyszín: Balatonarács

Időpont: 2016. 06. 05.

A csapat névsora: Banai Zalán, Horváth Mátyás, Kovács Barna,

Pődör Kristóf, Orovecz András, Varga Máté, Vesztergom Benedek,

Zsédenyi Marcell

Szabályok:

– 3-3 ellen

– 12 perc játékidő

– 20X15 m-es pályaméret

– 2X1 m-es kapuk

Lebonyolítás: 8 csapat, csoportmérkőzéses, majd rájátszásos rendszerben

Eredmények:

Csoportmérkőzések:

PELC – Balatonfüredi Oroszlánok 0:4

PELC – Csopak II.  2:1

PELC – Budapest Micro Club 0:0

I-IV. helyért

PELC – Csopak I.  2:0

PELC – Balatonalmádi 7:2

Elért eredmény:

PELC – II. helyezés

 

Torna értékelése:

A III. Füred Kupa U7-es tornán 8 csapat szerepelt. Az első mérkőzésen a Balatonfüredi Oroszlánokkal játszottunk.  Sajnos a gyerekek még „aludtak” és nem a tudásuknak megfelelően játszottak, de az eredmény így is túlzó, mert sok helyzetet alakítottunk ki, ezek azonban sajnos kimaradtak. Játékban felvettük a versenyt az ellenféllel, de ők sokkal jobban kihasználták a helyzeteiket.

A második mérkőzésen Csopak II ellen már javult a játékunk és ügyesen helyezkedve, nem egy kupacba rendeződve – ami sajnos ebben a korosztályban még gyakran tapasztalható – teljesen megérdemelten nyertünk.

A csoportmérkőzések utolsó meccsén egy budapesti csapat ellen is nagyszerű volt a játék, tudatos támadásokat vezettünk, nagyon sok ziccert alakítottunk ki és az ellenfél talán egyszer jutott el a kapunkig. Sajnos az ellenfelek szinte minden meccsünkön beállítanak egy gyermeket a kapuba, figyelmen kívül hagyva a szabályokat és így nagyon nehéz gólt lőni!

Az I-IV. helyért való rájátszásban az első mérkőzésen a Csopak I. ellen meccseltünk, mi domináltunk végig és megérdemelten nyertünk.

Az utolsó mérkőzésen a Balatonalmádi következett, ahol az ellenfél az első percekben már 2-0-ra vezetett, de le a kalappal a gyerekek előtt, mert nagy akarat erőt mutatva megfordították a mérkőzést. Hozzá kell tenni, hogy itt volt játékunk a leggyengébb a torna során.

A versenyen mutatottakkal elégedett vagyok, mert amit edzésen gyakorlunk, azt teljesen visszakaptam. A gyerekek próbálták tartani a háromszöget, támadásban próbálták kihasználni a pálya teljes területét, védekezésben pedig próbáltak egymáshoz közel lenni. Öröm volt látni a sokat gyakorolt 1:1 elleni játékot, és hogy labdavesztésnél próbálták egyből visszaszerezni a labdát. Ki kell még emelni, hogy habár ennyi idős korban ritka tudatos támadásokról beszélni, de nálunk ezt is fel lehetett fedezni, sok esetben pár érintős játékból sikerült helyzetet teremteni. Örömteli, hogy minden meccsen többet birtokoltuk a labdát az ellenfeleknél és nem vaktában, hanem egymást keresve játszottak a gyerekek. A torna szervezése nagyszerű volt. Gratulálok minden gyermeknek a tornán való játékért!

Horváth Tamás edző

 

U7.jpg