shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U11 – Szintén ezüstérem a Füred Kupán

III. Füred Kupa

Helyszín: Balatonarács

Időpont: 2016. 06. 05.

A csapat névsora: Kovács Barnabás, Papp Ádám, Joó Milán, Farkas Bence, Ruzsás Dávid, Bezzeg Dániel, Szabó Balázs, Szaller Patrik, Tihanyi Kristóf, Ihász Milán, Krasztel Günter

Szabályok:

– 6+1-es felállás

– 15 perc játékidő

– 40×60 m-es pályaméret

– 5×2 m-es kapuk

Lebonyolítás: 4 csapat, mindenki játszik mindenkivel két fordulót

Eredmények:

  1. kör:

Balatonalmádi – PELC 1:0

PELC – Várpalota 2:1

PELC – Balatonfüred 1:1

  1. kör:

PELC – Balatonfüred 2:0

PELC – Várpalota 1:0

PELC –  Balatonalmádi 1:1

Elért eredmény:

PELC – II. helyezés

 

A torna értékelése:

A III. Füred Kupa U11-es tornán 4 csapat szerepelt. Az első mérkőzésen a Balatonalmádi együttesével mérkőztünk, kicsit álmosan kezdtünk, így a mérkőzés első felében gólt kaptunk. Ezután összeszedtük magunkat, felvettük a játék ritmusát, sőt az irányítás is a mi kezünkben volt. Sajnos a játékidő kevésnek bizonyult a gólszerzéshez.

A második mérkőzésen magabiztos játékot mutatva legyőztük Várpalota együttesét. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, sajnos csak két találatot sikerült szerezni ezekből.

A harmadik mérkőzés nagy csatát hozott, jobbnak bizonyultunk ellenfelünknél, de sajnos a gyatra helyzetkihasználásunk miatt csak egy döntetlenre futotta.

A második körben Balatonfüred együttesét nagyszerű játékkal sikerült legyőznünk. Az ellenfelünknek esélyt sem adtunk a szépítésre.

A Várpalotai mérkőzést szintúgy abszolváltuk, ahogy az első körben.

Az utolsó megmérettetésen nagyszerű játékot mutatva 1:1-es döntetlent sikerült kiharcolnunk. Sajnos itt a szerencse nem mellettünk állt. Ezen a mérkőzésen dőlt el az első helyezés sorsa, ha győzünk tornagyőztesek vagyunk, döntetlennel viszont az ellenfelünk vitte haza a torna győztes címét. Végig uraltuk a játékot, sajnos az utolsó pillanatban kapott góllal lecsúsztunk a dobogó második helyére.

Különdíjak egyike is hozzánk került. A torna legjobb játékosának Szabó Balázst választották!

Dicséret illeti a torna szervezőit. Jó hangulat és nagyszerű mérkőzések jellemezték a rendezvényt. Csapatom teljesítményével elégedett vagyok, mindenki jó teljesítményt nyújtott. A párharcokat sorra megnyertük, nagyszerű tudatos támadásokat vezettünk. Hiányérzetem a helyzetkihasználásban volt. Gratulálok a csapatom minden tagjának! Hajrá PELC! Hajrá Pápa!

Egyed Ákos edző

 

csapatU11.png