shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Szülők, Sportolók és Sportbarátok!

 

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club elnökeként köszöntök mindenkit a megújuló honlapunkon. A honlap mellett reményeim szerint az egyesület is új útra lép, olyanra, melyen minél több pápai és Pápa környéki fiatal számára tudja biztosítani az aktív sportolás élményét. A labdarúgás, mint ahogy a többi sportág is, több mint egyszerű mozgás. Alázatra nevelő, közösséget és jellemet formáló, egészséget megőrző tevékenység. A sport tanít, ügyesebbé és bölcsebbé tesz. Ezért egyesületünk fő céljának tartjuk, hogy minél több gyermeket kapcsoljunk a labdarúgáshoz, s azon keresztül neveljük őket. Azt szeretnénk, ha a hozzánk járó sportolók nemcsak focizni tanulnának, hanem viselkedéskultúrájuk is fejlődne.

Céljaink eléréséhez azonban nem elegendő csak a szándék. Szükség van minden szülőre, játékosra, edzőre és sportkedvelőre. Egy eleven életét élő, eredményeire büszke, hiányosságait kijavítani akaró és tudó egyesületet szeretnénk. Ehhez kérjük minden sportbarát támogatását. Ezt a célt szolgálja megújuló honlapunk, melytől azt várjuk, hogy friss és jól használható információkkal segítse sportolóinkat és szüleiket.

Látogassanak el minél többször és többen erre a honlapra, segítség munkákat, hogy a több száz ifjú labdarúgónk megvalósíthassa álmait, s valóban érett és egészséges emberré váljon!

Grőber Attila
PELC elnök