shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Leány U17 – U15 – remek bajnoki év

Forrás: www.papa-ma.hu
Haraszti Gábor

 

2-1-es győzelemmel zárta az U17-es utánpótlás labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club lánycsapata. A Pődör Ákos és Tóth Ferenc vezette pápaiak az utolsó, 26. fordulóban Paksot látták vendégül. A pápai lányok ezzel a sikerükkel biztosan a legjobb ötben végeznek, sőt a többi meccs eredményétől függően még akár a harmadik helyet is megtarthatják. A centerpályán rendezett mérkőzésen a hazaiak szerezték az első gólt, a 13. percben Beimli Katalin értékesített egy jogosan megítélt tizenegyest. Sokáig nem vezettek a vendéglátók, két perc elteltével Buchmüller egyenlített. A szünetre mégis hazai előnnyel mehettek a csapatok, a 39. percben Pődör Patrícia szezonbéli 23. góljával ismét a PELC-nél volt az előny. Fordulás után az eredmény már nem változott, a mieink megőrizték minimális előnyüket és itthon tartották a három pontot. Pődör Ákos elégedetten foglalta össze a szezont, a nagypályás, és az U15-ös keresztpályás bajnokságot is sikeresnek értékelte.
– Örülök, hogy sikerült szépen befejezni az évet. Nincs okunk panaszra az egész éves teljesítményünkkel kapcsolatban, az U17-es pontvadászatban erős mezőny gyűlt össze, és sikerült helytállnunk, sőt még a dobogóra is esélyesek vagyunk. Ősszel erőn felül teljesítettünk, tavasszal már a realitásoknak megfelelő eredmények születtek. A lányok sokat fejlődtek, és szerencsére az utánpótlás is egyre jobban bontogatja a szárnyait, az U15-ös szezonban sikerült bronzérmet szereznünk. Gratulálok a lányoknak, dolgozunk tovább, hogy jövőre még sikeresebbek legyünk.

PELC U17 – Paks 2-1 (2-1) Gsz.: Beimli, Pődör ill. Buchmüller

PELC U17: Erdélyi – Marton (’46 Lázár), Tankó (’80 Földes), Beimli, Varga – Beszédes, Cser, Fellner (’54 Móczár), Török – Krivácsy, Pődör

U17L2.JPG U17L3.JPG U17L4.JPG U17L5.JPG