shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U17 és U19 – Kettős győzelem Nagykanizsa ellen

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk és további képek: ITT

Az U19-es utánpótlás labdarúgó bajnokság nyolcadik tavaszi mérkőzésén a Pápai Egyesített Labdarúgó Club Nagykanizsát fogadta a Perutz Stadion centerpályáján. A hazaiak az ötödik, míg a vendégek a kilencedik helyet foglalták el a tabellán, ősszel ráadásul 5-0-ra nyertek a pápaiak, így esélyesként léptek pályára. Sajnos a mieink gyenge napot fogtak ki, az első félidőben minden próbálkozásuk kimaradt, és ahogy az lenni szokott, az ellenfél büntetett: a 45. percben Bagó révén megszerezték a vezetést. A második félidőben felborult a pálya, igaz kontrából a vendégek több veszélyes támadást is vezettek, ám vagy Szigeti kapus vagy a védelem állta a sarat. A 73. percben aztán Koch révén csak összejött az egyenlítés a PELC-nek, sőt a 91.percben Farkas Bence a győztes találatot is megszerezte, ezzel ha nehezen is, de Lengyel Ferenc tanítványai itthon tartották a három pontot. A PELC edzője a győzelem ellenére nem volt elégedett.

– A szezonban talán most játszottunk a leggyengébben, még ez a szép csattanó sem homályosította el a látottakat. A mérkőzésre való készülődés sem sikerült jól, a srácok késtek, nem volt meg a kellő fegyelem, többen már húsvéti hangulatban voltak. Az első félidőben ha a három óriási ziccerünkből egyet gólra váltunk, simán nyerünk, így viszont küzdenünk kellett az utolsó utáni pillanatig. Sajnálom, hogy ma ilyen produkcióval rukkoltunk elő, mert tavasszal voltak kimondottan jó meccseink, az Üstökös otthonában egy egészen kiváló teljesítményt láttam, nyertünk is 4-0-ra. Bízom benne, hogy a folytatásban ismét ezt a formát látom majd a pályán.

Az U17-es csapat 8-2-es sikert aratott, a hazaiak részéről Márton Dániel mesterhármast jegyzett, Szabó Bálint duplázott, mellette Fodor Károly, Mogyorósi Bálint és Horváth Ádám is betalált.