shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

A Fradi játékosok helyett két PELC kötődésű és két volt válogatott játékos érkezik a pályaavatóra

Pápa Város Önkormányzatával közösen, november 23-án 16:30-tól ünnepélyes keretek között adjuk át  a Perutz Stadion és a Sportcsarnok közötti területen elkészült 22×42 méteres műfüves labdarúgó pályánkat. Az ünnepség során az Önkormányzat és a TAO támogatók csapata, valamint ifjú labdarúgóink játszanak barátságos mérkőzéseket.

Az esemény meghívott vendégei Böde Dániel és Radó András, a Ferencváros játékosai voltak, a két labdarúgó azonban nem tud részt venni az avatáson.  Az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy Thomas Doll, az FTC vezetőedzője megváltoztatta az előzetesen kiadott heti programot és szerda délutánra edzést írt elő. Mivel profi labdarúgókról beszélünk, vezetőségünknek tiszteletben kellett tartania a döntést, mely szerint nem engedik el a játékosokat.

Elfogadta viszont a meghívásunkat két, a PELC-ben nevelkedett NB I-ben játszó fiatal játékos, Király Botond és Novák Csanád. Ugyancsak megtiszteli ünnepségünket két korábbi válogatott labdarúgó, a Paks egykori kiválósága, Éger László, valamint a Dunaújvárosban, a Ferencvárosban és Pakson is megforduló válogatott támadó, kétszeres gólkirály, Tököli Attila.

A négy játékos kb. 17.30-tól a Sportcsarnok VIP termében dedikálással egybekötött élménybeszámolót tart, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt!