shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Fesztiválozott az U7 és az U8

Győrben, az I. ETO Focifesztiválon lépett pályára a PELC U7-es és U8-as korosztályos csapata. Horváth Tamás tanítványainak nem mindennapi élményben volt részük, a gyerekek ugyanis az ETO Parkban, a stadion centerpályáján játszották a mérkőzéseket. A résztvevők közt volt a házigazda ETO FC Győrön kívül többek közt Dunaszerdahely, a szombathelyi Lurkó UFC és a szintén győri Üstökös FC is.
Mindkét csapatunk hat alkalommal lépett pályára a körmérkőzéses lebonyolítású tornán.
Győzelem, döntetlen és vereség egyaránt szerepel együtteseink mérlegében, Horváth Tamás értékelése szerint az edzéseken tanultakból sok elemet viszontlátott az összecsapásokon, hiányosságok elsősorban támadásban mutatkoztak. A fiatal tréner hozzátette: „szeretnék gratulálni minden gyermeknek a pályán való teljesítményéért, mert mindenki próbálta a legjobbját nyújtani.”
A fesztiválról éremmel távozott valamennyi résztvevő, és mivel a játék volt az elsődleges szempont, dobogósokat és helyezetteket nem hirdettek a szervezők.

Az U7-es csapat tagjai: Császár Kristóf, Gulyás Ábel, Ihász Bendegúz, Kis Kornél, Kiss Alex, Kiss Bence, Kovács Milán, Vasváry Lionel

Az U8-as csapat tagjai: Berki Péter, Kovács Barna, Lukács Huba, Márton Benjamin, Márczis Dávid, Micskó Bence, Nagy Dávid, Pap Zsombor, Schmidt Bence

Fotó: a PELC-es focisták a fesztivál zárásakor