shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Felvidéken jártak vendégségben csapataink

Remek hangulatú rendezvény vendégei lehettünk 2017. 07. 29-én szombaton a felvidéki Ekecsen, (Okoč, Szlovákia).

Vendéglátóink nagyon kitettek magukért, a szíves fogadtatást ezúton is köszönjük!

A meghívásos torna keretein belül kitűnő pályán, szimpatikus és lelkes ellenfelekkel játszhattunk, kiváló ételeket és italokat fogyaszthattunk.

Ráadásul csapataink sportszerű játékkal és jó teljesítményt nyújtva vívták ki a helyi közönség és a résztvevő csapatok szimpátiáját.

Délelőtt:

Csapatunk, az U12-13 vegyes korosztály, 4 csapatos tornán vett rész, keresztpályán, 7+1 létszámmal, les nélküli szabályrendszerben. Mindhárom mérkőzésünket magabiztosan nyertük meg.

Sorrendben a helyi csapat (Ekecs) ellen 3:2, egy kisebb környékbeli csapat ellen 7:0, és a harmadik, döntő mérkőzést az addig veretlen Levél község csapatával szemben 3:0 arányban.

Így csapatunk a tornagyőzelmet is megszerezte.

Délután:

Résztvevő csapatunk az U16-17 vegyes korosztály, felkészülési mérkőzést játszott a helyi U18 csapat ellen.

A nagy melegben megrendezett találkozón magabiztos 3:0 arányú győzelmet arattunk.

Természetesen gratulálok a győzelmekhez és egyben Présing Balázsnak is, aki teljesen megérdemelten lett a torna legjobb kapusa!

Köszönet a gyerekeknek és az edzőknek, hogy kellő fegyelemmel, odaadással, lelkesedéssel és jó kedvvel viselkedtek, ezzel is öregbítve egyesületünk hírnevét!

Még egyszer köszönet a meghívásért és bízunk benne, hogy ez az ígéretes kapcsolat megmarad és hamarosan mi is vendégül láthatjuk az ottaniakat!

Hajrá PELC!

Lengyel Ferenc
szakmai igazgató

Pápa, 2017. 08. 01.