shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Dokter Matthew a Fülöp Márton Kapustáborban fejlődhetett

Június 26 – 30. között a Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club és a Balatonarácsi Utánpótlás Centrum adott otthont a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusáról, a 2015 novemberében elhunyt Fülöp Mártonról elnevezett kapustábornak.

Idén második alkalommal került megrendezésre a tábor, amelyet fiúk emlékének megőrzésére a szülők által létrehozott Fülöp Márton Alapítvány szervezett. A rendezvényt az MLSZ kiemeltem támogatta.

Magyarország összes megyéjéből 1-1 kapuspalánta 5 napon át térítésmentesen vehetett részt az összetartáson.

Ez évben a 2001-es kapusokat várták a szervezők. Nagy örömünkre idén a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapatának ifjú hálóőre, Dokter Matthew kapta a lehetőséget, hogy egyedüliként képviselje Veszprém megyét a rendezvényen!

A tábor szakmai képzésének vezetője Gujdár Sándor volt, mellette Andrusch József, Babócsy András, Borsos Vilmos, Illyés Dániel, Kakas László és Kövesfalvi István is tartott edzéseket. A táborozás során a napi egy edzés mellett a szórakozásra is jutott idő, a gyerekek elmentek a tihanyi Kalandszigetre, valamint strandolás, asztalitenisz-bajnokság és egyéb programok is színesítették a programot.

Az edzésnapok egyikén Petry Zsolt is megérkezett, aki 38-szor szerepelt a felnőtt válogatottban, és aki jelenleg a német Hertha kapusedzőjeként dolgozik. Zsolt csakis azért utazott haza Magyarországra, hogy tiszteletét tegye a táborban, így adózva Fülöp Marci emléke előtt.

Matthew tábori élményiről hamarosan riportban is beszámolunk!