shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U9 és U10 – Ajka Kupa

A hétvége ismét gazdag volt eseményekben, U9-es és U10-es játékosaink Ajkán szerepeltek. A csapatokat kísérő edzők tornajelentését tesszük közzé.

Vasárnap két tornán is szerepeltünk Ajkán, délelőtt egy vegyes 2006-2007-es, délután pedig egy 2007-es születésűeknek rendezett tornán.

A délelőtti megmérettetésen jó teljesítményt nyújtottak a gyerekek, csak egy gólra voltak a döntőtől, végül a 3. helyért vívott meccsen alulmaradtak az Ajka II. ellen.
A szerencse hiányzott a jobb eredményhez, így a 4. helyezést értük el.

Eredmények:

PELC – Ajka I. 2-0
PELC – Csetény 0-1
PELC – Herend 2-0
PELC – Balatonfüred 0-0
PELC – Ajka II. 0-1

A tornán résztvevő gyerekek névsora:
Kálmán Boldizsár(kapus), Farkas Levente, Farkas Ábel, Czere András, Szalai Koppány, Telekesi Dániel, Mikóczi Dániel, Szóllás-Bartl Barnabás, Szelencsik Csongor, Barth Móric, Böröczky Bertalan, Horváth Máté, Heszler Áron.

 

A délutáni tornán szintén a 4. helyet sikerült megszerezni a 8 csapat számára meghirdetett versengésen.
Ez volt az idei első teremtornája ennek a korosztálynak. Nem vagyok elégedett a tegnapi teljesítményünkkel, hiszen mindenképpen éremmel szerettünk volna hazajönni. Azonban lesz lehetőség javítani, hiszen több teremtornánk is lesz még a télen, viszont a jövőben sokkal bátrabb játékkal kell előállnunk.

PELC – FC Ajka „Zöld” 1-0
PELC – ZTE 0-3
PELC – Devecser 3-1
PELC – Haladás 1-2
PELC – Hévíz 0-1

A tornán résztvevő gyerekek névsora:
Pintér Kornél (kapus), Banai Zétény, Pethő Zsombor, Szabó Árpád, Joó Kristóf, Nyári Martin, Bedecs Boldizsár, Soós Martin, Horváth Csongor, Lócsi Bálint, Kántor Bence, Sós Ákos

Margl Péter edző
Radó Tamás edző

U9 Ajka kupa u9-10 kicsi