shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U8-as tornagyőzelem Ajkán – Az U7 erős mezőnyben 5.

 

Ajkai Téli Kupa U8

 

Helyszín: Ajka Sportcsarnok

Időpont: 2017. 01. 21.

Csapatnévsor: Banai Zalán, Borsits Barnabás, Hernádi Benjamin, Horváth Mátyás, Kovács Barna, Orovecz András, Ölbei Barnabás, Pődör Kristóf, Soós Bence, Varga Máté, Vesztergom Benedek

Szabályok: 5+1 játékos, 1×14 perc, 40×25-as pálya, a játék oldalt palánkra, alapvonalnál vonalra, 3×2-es kapuk

Eredmények:

PELC – FC Ajka A 4-1

PELC – Győrújfalu 1-0

PELC – Üstökös 2-0

Négyes Döntő:

PELC – Hévíz 6-0

PELC – ZTE 2-0

 

A torna értékelése:

A tornán a gyermekek végig azt csinálták, amit a torna előtt kértem tőlük. Letámadták az ellenfelet és a labdakihozatalokat is szépen megcsinálták. Hatalmas pozitívum, hogy a torna folyamán csak egy gólt kaptunk és az ellenfeleknek kimondott helyzetet nem is sikerült ellenünk kialakítani. Kicsi hiányérzet van bennem, mert sok helyzetet alakítottunk ki, de sok ebből ki is maradt. A torna folyamán látszódott, hogy kiemelkedünk a többi csapat közül és az is, hogy köztünk és a ZTE között fog eldőlni, hogy ki nyeri a tornát. Úgy gondolom teljesen megérdemeltük a tornagyőzelmet, mert mint játékban, mint küzdeni tudásban jeleskedett a csapat. Minden gyermeket megilleti a dicséret a tornán nyújtott teljesítményéért, a torna legjobb játékosa is tőlünk került ki Hernádi Benjamin személyében.

Horváth Tamás edző


 

Ajkai Téli Kupa U7

 

Helyszín: Ajka Sportcsarnok

Időpont: 2017. 01. 21.

Csapatnévsor: Berki Péter, Csizmadia Benett, Márczis Dávid, Micskó Bence, Palatin Dorka, Pap Zsombor, Zsédenyi Marcell

Szabályok: 3-3 ellen, kapus nincs, 1×15 perc, 2×1-es kapuk, 20x15m palánkkal,

Eredmények:

PELC – Nagykanizsa   0:6

PELC – FC Ajka A   1-6

PELC – VFC USE   1-6

PELC –  FC Ajka B   6-3

PELC –  Kaposvár   0-1

 

A torna értékelése:

A tornán 6 csapat szerepelt, mindenki játszott mindenkivel. A torna előtt azt kértem a gyermekektől, hogy próbálják meg azt vissza adni amit edzésen gyakorlunk. Ezt részben lehetett is látni. A gyermekeknek furcsa volt, hogy körbe palánk van, ezért sok gólt kaptunk úgy, hogy palánkról pattant, vissza a labda, azonban támadásban mi nem eléggé használtuk ki a palánkot. A torna erős mezőnyében az 5. helyezést értünk el, de fogunk mi még ennél jobb helyezést elérni.

Horváth Tamás edző