shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14, U15 – Kettős győzelemmel búcsúztak a hazai pályától

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk és további képek: ITT

 

Az Üstökös FC Győr ellen zárta az idei hazai tétmeccsek sorát a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapata. A Munkácsy Sporttelepén elsőként az az U15 lépett pályára, mely a Mosonmagyaróvárral nagy harcban áll a dobogóért, Forsthoffer Tibor tanítványai mindössze egy ponttal szereztek kevesebbet az MTE-nél. A középmezőnyben tanyázó Győr-Moson-Sopron megyeiek ellen csakis a győzelemmel számított elfogadható eredménynek, és ennek tudatában eredményes is volt az első félidő, a PELC Schermann Péter és Császár Jácint találatával kétgólos előnyt szerzett a szünetre. A folytatásra visszaesett a mieink játéka, kevesebb volt a jó megoldás, az ellenfél Gál révén szépíteni is tudott. A minimális, egygólos előnyt azért megőrizte a lefújásig a hazai alakulat, edzőjük azonban a három ponton kívül sok pozitívumot nem tudott felidézni a két félidőről.

– Kicsit sem vagyok elégedett – nyilatkozta Forsthoffer Tibor. – Továbbra is rendkívül hullámzó a teljesítményünk, csapatszinten nem teljesítettünk jól, sok volt az egyénieskedés. Úgy gondolom ez egyrészt a serdülő kornak tudható be, másrészt annak, hogy más klubok szeretnék több játékosunkat is magukhoz csábítani, ami megzavarta a fejeket. A nyárhoz képest azért látok fejlődést, a letámadásaink ülnek, az ellenfél nehezen tudja könnyen kihozni a labdát, de a támadójátékon bőven van mit javítani.

A játéknapon az U14 4-1-es győzelemmel vonult az öltözőbe, Szántó Martin duplával, Katona Martin és Bokodi Bence egy-egy találattal iratkozhatott fel a góllövők közé.