shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14 – U15 Hazai sikerek Ajka ellen

Forrás: www.papa-ma.hu
Haraszti Gábor

 

Az U15-ös utánpótlás labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club közvetlen riválisát, Ajkát látta vendégül a stadion műfüves pályáján. A két csapatot mindössze három pont választotta el egymástól, ezért Horváth Imre tanítványai mindenképp itthon szerették volna tartani a bajnoki pontokat. Ősszel az utolsó percig kiélezett, izgalmas két félidőt játszottak a felek, akkor öt perccel a lefújás előtt sikerült a pápaiaknak megszerezni a győzelmet érő találatot, 5-4-re nyertek a mieink Janás Márk találatával. A fiatal támadó a visszavágón is főszereplő volt, hiszen már a negyedik percben beköszönt az ajkai kapuba. A folytatásban kiegyenlített játékot láthattak a kilátogatók, az eredmény nem változott. A második félidőben is mindkét kapu előtt adódott lehetőség, ezek azonban kihasználatlanul maradtak, a vendégek a hajrában kitámadtak, melynek köszönhetően Szántó szép emelésével eldőlt a három pont sorsa.

PELC U15 – Ajka 2-0 (1-0) Gsz.: Janás, Szántó

Horváth Imre: Készültünk az ajkaiakból, főleg a fizikálisan erős játékosaikból, megpróbáltuk nem egyedül hagyni őket, semlegesítésük nagyjából sikerült. Úgy érzem, megérdemeltük a győzelmet, ám főleg a labdakihozatalokban van még hova fejlődnünk. A mai siker akkor ér valamit, ha jövő héten a Mosonmagyaróvárt is két vállra tudjuk fektetni, és akkor esélyünk van a legjobb nyolc közé beverekedni magunkat.

PELC U15: Bella – Engelrt (’73 Töreki), Ábrahám, Szivós, Varga – Bankó, Kovács, Szántó, Pénzes (’50 Fordor) – Szász (’50 Pintér), Janás (’73 Kapcsándy)

Forsthoffer Tibor U14-es együttese Körmöndi, Hauser és Antal találataival magabiztos, 3-0-ás sikert ünnepelhetett.

 

13