shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14: Hátrányból fordítottunk

MLSZ Regionális U-14 Észak-Nyugat 24. forduló

PÁPAI ELC – NEBULÓ-KSE

2 – 1 (0 – 1)

Gólszerzők: MOLNÁR PATRIK, HORVÁTH MIRKÓ

Mérkőzés jegyzőkönyve

Edzői értékelés:

Védekezés
A védekezésünk stabil volt az ellenfélnek a helyzetei a mi hibáinkból volt gondolok itt a labdakihozatalban a rontott passzokra. A párharcokba kellő agresszivitással mentünk bele ezáltal főleg a középpályán sok labdát tudtunk szerezni. A szélső játékosoknál még előfordul, hogy nem zárnak be megfelelően.

Átmenet, védekezésből – támadás
Labdaszerzés után nagy területek voltak az ellenfél mögött viszont ezeket a játékhelyzeteket a két gólon kívül nem jól oldottuk meg vagy nem volt jó a passz vagy pedig nem jó ütemben mozogtak a labdanélküli játékosok.

Támadás
A mérkőzés első félidőjében nagyon sok volt a rossz passz a pálya minden részén. A támadásaink nagy részét ezért nem tudtuk befejezni mivel vagy rossz volt a passz vagy nem a megfelelő időben passzoltunk. A mérkőzés végéhez közeledve már javult a passzok minősége és a labdanélküli mozgások is megfelelőek voltak igaz a posztokon egyes játékosokat cseréltünk.

Átmenet, támadásból – védekezésbe
Labdavesztés után egyből megvolt a visszatámadás vagy ha nem voltunk rendezettek egyből a labda mögé zártunk.

Rögzített helyzetek
A védekező pontrúgásokat jól oldottuk meg a támadó pontrúgásokat pedig próbáltuk lejátszani.

Összességében: Nehezen indult a mérkőzés mivel sok volt a rossz passz a játékunkba de ahogy telt az idő egyre jobban vettük át a kezdeményezést aminek meg is lett az eredménye és megtudtuk fordítani a mérkőzést amihez gratulálok a CSAPATNAK!