shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U11-es torna a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián

Szakmai partnerünk, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, első tavaszi partneregyesületi tornáját rendezte meg csütörtökön. A megmérettetésen az U11-es korosztály mutathatta meg magát a Salgótarjáni úton, ahol 12 csapat vetélkedett. A hazaiak két csapata mellett az Alsónémedi SE, az Asterix SE Érd, a Balassagyarmat SE, a Budakalászi MSE, az FC Esztergom, a Gödöllői SK, a Kartal SE, a Mogyoród FC, a Péceli SSE és a PELC.

Radó Tamás edző értékelte a tornát:

A tizenkét csapatos mezőnyben az 5. helyen végeztünk és elégedett lehetek a gyerekek játékával. Nagyon jó egyéni teljesítményeket láttam, amit az is bizonyít, hogy több játékosunk neve bekerült az MTK játékosmegfigyelőinek jegyzeteibe, sőt, a torna felfedezettje díjat PELC játékos vehette át Horváth Henrik személyében, aki sebességével, cseleivel és hét góljával a torna egyik legjobbja volt. A vetélkedést végül az MTK U10-11 vegyes csapata nyerte, a második helyen az MTK U10 végzett, harmadik pedig a Gödöllő csapata lett.

Eredményeink:

PELC – Alsónémedi 6-0

PELC – MTK U10 1-2

PELC – Mogyoród 1-2

PELC – Budakalász 5-3

PELC – Esztergom 4-1

PELC – Érd 4-3

A csapat tagjai:

Pap Zsombor, Krisz Dorián, Kiss Bence, Ihász Bendegúz, Horváth Henrik, Kiss Alex, Polhammer Medox, Böröczky Bálint, Gulyás Ábel

A következő hetekben az U10, U9 és U8-as csapataink is részt vesznek a fővárosi tornákon.