shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14 és U15 – Ötgólos győzelmek

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk és további képek: ITT

 

Nagykanizsa ellen folytatta az U15-ös utánpótlás labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Ősszel a pápaiak 3-2-re alulmaradtak ellenfelükkel szemben, a revans mellett a mérkőzés tétje az volt, hogy bekerülnek-e a legjobb 10 közé Forsthoffer Tibor tanítványai. A Munkácsy Sporttelepén jól kezdtek a mieink, a harmadik percben Tóth Barnabás bevette az ellenfél kapuját, az első negyed óra végén pedig Marczali Mátyás duplázta meg a hazai előnyt. Ezután sokáig nem történt semmi, a 40. percben aztán egy gólhelyzetben történt lerántás miatt Németh Patriknak el kellett hagynia a pályát. Tíz emberrel kezdte a második félidőt tehát a PELC, mely nem ült rá az eredményre, melynek a 43. percben egy újabb Marczali gól lett az eredménye, sőt az 50. percben Horváth Gábor már a negyedik, két perccel később Kovács Máté az ötödik hazai gólt jegyezte. Húsz perccel a lefújás előtt Tulézi szépített, ami kissé megzavarta a mieinket, ám a győzelem nem forgott veszélyben, a 6-1-es végeredményt két perccel a lefújás előtt tizenegyesből Szivós Norbert alakította ki.

PELC U15 – Nagykanizsa 6-1 (2-0) Gsz.: Tóth, Marczali 2, Horváth, Kovács, Szivós ill. Tulézi

Forsthoffer Tibor: Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, lassan járattuk a labdát, pontatlanok voltak a beadások, nem voltak mélységi beindulások. A véleményes kiállítás után feljavult a játékunk, kontrákból szép gólokat lőttünk, labdabiztosak voltunk és megérdemelten nyertünk.

Az U14 szintén ötgólos győzelmet ünnepelhetett, a találatokat Németh Pál öngólja után Császár Jácint, Meiczinger Bence, Cseke Patrik és Krébesz Kevin jegyezték.