shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U10 – Hirtenberger PELC Kupa – Tornagyőzelem

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Ertedeti cikk és további képek: ITT

 

A 2008.január elseje után születettek, tehát az U10-es korosztály tornájával folytatódott a Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2018-as, téli teremlabdarúgó bajnokságainak sorozata. Kilenc csapat, köztük három pápai három hármas csoportban körmérkőzéseket játszott, majd a csoportok azonos helyezettjei szintén körmérkőzésekkel döntötték el a végső sorrendet. A PELC I. az Üstökös és a Keszthely legyőzésével, 7-0-s gólkülönbséggel jutott tovább csoportjából a legjobb három közé, a PELC II. egy vereséggel és egy döntetlennel második lett, míg a PELC III. nem tudta megnehezíteni a Veszprém és a Gyirmót dolgát. A legjobb három között a PELC I. jó játékkal legyőzte a Veszprémet, a Gyirmót elleni, mindent eldöntő meccsen a rendes játékidőben nem született gól, így büntetőrúgások következtek, ahol a pápaiak bizonyultak jobbnak, így veretlenül itthon tartották a kupát. A PELC II. ötödik, a PELC III. 8. lett.

– Úgy gondolom, ma mindenki a maximumot nyújtotta – összegezte tanítványai teljesítményét Kun-Szabó Attila, a PELC edzője.- Az első csapat mindössze egy gólt kapott, a második két balszerencsés döntetlen miatt lett ötödik, míg a feltörekvő, fiatal játékosok alkotta harmadik számú hazai alakulat is jól teljesített, mindenki játéklehetőséghez jutott. Örülök, hogy a szép számú, lelkes hazai nézőközönséget ki tudtuk szolgálni, köszönjük a biztatást.

A házigazdák a torna legjobb hazai játékosának választott Szűcs Péter elismerése mellett további két különdíjat is itthon tartottak, a legjobb kapus Tóth Gergő, a gólkirály szétlövést követően Molnár Patrik lett. A legjobb játékosnak járó serleget Simon Milán (Gyirmót) vihette haza.

Végeredmény:

  1. PELC I., 2. Veszprém II., 3. Gyirmót, 4. Üstökös FC Győr, 5. PELC II., 6. Veszprém I., 7. Keszthely, 8. PELC III., 9. Celldömölk