shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!

A 2019. szeptember 28-29-i hétvégi bajnoki fordulóban került sor „A Szív Napja” kampányra, amelyhez az MLSZ és egyesületünk is csatlakozott. A magyarországi kampányának jelmondata: „Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!”.

A PELC-NYÁRÁD – AIRNERGY FC 0 – 2 mérkőzést megelőzően Darabont Mónika Tímea olvasta fel az alábbi „A Szív Napja” üzenetet:

Tisztelt szurkolók!

A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjának részeként a szeptember 29-i „A Szív Napja” kampánysorozatához. Ez a program arra hivatott, hogy felhívja a sportszerető közvélemény figyelmét az egészségmegőrzés és a hirtelen szívhalál megelőzésének fontosságára. A szív- és érrendszeri betegségek már több évtizede vezető haláloknak számítanak Magyarországon. A kevés mozgás, a helytelen táplálkozás, a káros szokások, valamint a sok stressz mind hozzájárulhat a szív megbetegedéséhez. Pedig életmódváltással, a dohányzás elhagyásával, rendszeres mozgással, egészséges táplálkozással megelőzhető lenne a baj. a kutatások szerint a szívhalálok 80%-át megelőzhetnénk a tudatosabb, egészségesebb életvitellel.

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!”.