shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Airnergy FC vitte haza a 3 pontot

Női NB II. Nyugati csoport 5. forduló
PELC-NYÁRÁD – AIRNERGY FC
0 – 2 (0 – 1)

Csapat tagjai: KISS EMILIA, PŐDÖR PATRÍCIA, FELLNER ZSÓFIA, MARTON VIKTÓRIA, GYARMATI RENÁTA, BEIMLI KATALIN, ANDRÁS ANITA, TANKÓ GABRIELLA, SZÜCS LAURA, TÖRÖK PATRÍCIA, CSÉBI LUCA DEBÓRA, BERECZKY FRANCISKA, VÁRHELYI BARBARA, DARABONT MÓNIKA TÍMEA

Edző: TÓTH FERENC

A 2019. szeptember 28-29-i hétvégi bajnoki fordulóban került sor „A Szív Napja” kampányra, amelyhez az MLSZ és egyesületünk is csatlakozott. A magyarországi kampányának jelmondata: „Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!”.

A mérkőzést megelőzően Darabont Mónika Tímea olvasta fel az alábbi „A Szív Napja” üzenetet:

Tisztelt szurkolók!

A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjának részeként a szeptember 29-i „A Szív Napja” kampánysorozatához. Ez a program arra hivatott, hogy felhívja a sportszerető közvélemény figyelmét az egészségmegőrzés és a hirtelen szívhalál megelőzésének fontosságára. A szív- és érrendszeri betegségek már több évtizede vezető haláloknak számítanak Magyarországon. A kevés mozgás, a helytelen táplálkozás, a káros szokások, valamint a sok stressz mind hozzájárulhat a szív megbetegedéséhez. Pedig életmódváltással, a dohányzás elhagyásával, rendszeres mozgással, egészséges táplálkozással megelőzhető lenne a baj. a kutatások szerint a szívhalálok 80%-át megelőzhetnénk a tudatosabb, egészségesebb életvitellel.

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!”.

További képek facebook oldalunkon: