shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Ovisokat ajándékoztunk

A www.papa-ma.hu cikke nyomán.

Pécsről indult az a kezdeményezés, melynek keretében szeretnék felhívni az emberek és a cégek figyelmét, hogy ők is támogassák a gyerekeket és a sportlegendákat. Az „Egy mosoly a gyerekekért és a sportlegendákért” nevet viselő akció – melyhez az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteg egyesület, sportoló, közszereplő adta a nevét és arcát – lényege, hogy egy fotóért cserébe óvodások készségfejlesztő labdákat kapnak, melyek segítségével a gömbérzéket és a térlátást is javítva kialakul a gyerekeknél egy jobb mozgáskészség, játékos formában sportolásra is késztetik őket, a későbbi évek során az így elsajátított jobb mozgáskészséggel pedig elválik, hogy hol, melyik sportágban fogják ezt kamatoztatni. Az akció keretében a résztvevők a mérkőzések előtt, de legalább egy mérkőzés erejéig egy mosolygós alakzatot alkotnak, és erről egy fotót küldenek a mozgalom elindítójához, Végh Tiborhoz. Városunkban elsőként a Szivárvány Óvoda készített csoportképeket, többek között a PELC ovi-focis csoportjáról, cserébe pedig meg is érkeztek a készségfejlesztő labdák. Pusztainé Becskereki Virág óvodapedagógus nagyon boldog volt, hogy Pápán is ennyi sportolót meg tudott nyerni e nemes ügy mellé, hiszen a Perutz FC teljes kerete és Gelencsér Róbert szervátültetett atléta is készített fotót, így további sportszereket kaphattak az oviba járó picik.

– Arra bíztatok mindenkit, hogy minél több óvoda, sportegyesület, sportoló csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez, és szeretném kérni a cégek, vállalkozók támogatását is, aki teheti anyagilag is álljon a gyerekek mellé és vegye fel a kapcsolatot Végh Tiborral, hogy még több labdát le tudjon gyártani és minél több ovis kaphasson ezekből a képességfejlesztő játékszerből.

A labdákat Glatz Lajos, a Perutz FC klubmenedzsere és Grőber Attila a PELC elnöke adta át a gyerekeknek, akik a tornateremben azonnal ki is próbálták a sportszereket. De nemcsak a készségfejlesztő labdákat vehették át a focistapalánták, hanem tíz bőrlabdát is. Grőber Attila, elmondta, a PELC 20. születésnapja alkalmából tíz JAKO labdát hozott ajándékba, amit ezen az összejövetelen meg is kaptak a picik.

12814743_1036648473041175_3828630353461853142_n 12802776_1034721476567208_7297606847160191162_n 4 3

vizjel.php 2