shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Nem sikerült a pontszerzés

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club NB II-es női csapata a Vasas Kubala Akadémia ellen indította a hazai tavaszi szezont. A vendéglátók sokáig jól tartották magukat, végül háromgólos vereséget szenvedtek.

A kezdő sípszó előtt a Vasas az ötödik, a PELC a 13. helyen állt. A nyolc helyezésnyi és 14 pontnyi különbséget azonban igyekezett eltüntetni a hazai alakulat, mely 44 percig sikerült is, aztán másodpercekkel az első félidő végét jelző sípszó előtt egy szerencsés góllal a Vasas megszerezte a vezetést. A második játékrész 23. percében egy szép szólót követően Kardos belőtte saját maga és csapata második találatát, amivel eldőlt a három pont sorsa. A 0-3-as végeredményt húsz perccel a lefújás előtt Rigó állította be.

PELC – Vasas Kubala Akadémia 0-3 (0-1) Gsz.: Kardos 2, Rigó

Tóth Ferenc: Talán az eredmény nem tükrözi, de sokáig szoros volt a küzdelem, aztán a végére elfogytunk. Sajnálom a lányokat, mert beletették a munkát, talán ha az utolsó passzok pontosabbak, több keresnivalónk lehetett volna. Sajnos betegség, sérülés miatt többen nem tudták vállalni a játékot, és ezen a meccsen is kellett kényszerűségből változtatnom.

forrás: Pápa és Vidéke