shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Megszorongatta a listavezetőt az U19

1-1-es félidőt követően kétgólos vereséget szenvedett a bajnokságban még veretlen Mosonmagyaróvártól a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es csapata, mely egy szűk kerettel sem állt messze attól, hogy a forduló meglepetését okozza.

Nehéznek ígérkező összecsapással kezdte a 2022-es évet az U19, Kun-Szabó Attila tanítványai azt a Mosonmagyaróvárt látták vendégül, mely az eddig lejátszott 14 mérkőzésen nem szenvedett vereséget, egy döntetlen mellett 13 győzelmet számlált. A PELC a 15 csapatos mezőny nyolcadik helyéről várta a kezdő sípszót. Ősszel gólzáporos, 9-2-es mosonmagyaróvári győzelem született, így volt törlesztenivalója a hazaiaknak.

Pápai szempontból eleinte jól alakultak a pályán az események, hiszen a 19. percben Karácsony révén sikerült megszerezni a vezetést. Sokáig azonban nem örülhettek a mieink, három perccel később büntetőből Vingler kiegyenlített. A második játékrész 18. percében egy hazai hibát ismét Vingler használt ki, amivel megfordították az állást az óváriak, akik a 77. percben Kóczán révén bebiztosították győzelmüket.

forrás: Pápa és vidéke