shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

LEGYEN AZ ÉV FÜRDŐJE A PÁPAI VÁRKERTFÜRDŐ! SZAVAZZ ÉS NYERJ!

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club és a Várkertfürdő közötti jó kapcsolatra és együttműködésre alapozva, kérjük támogatásodat AZ ÉV FÜRDŐJE SZAVAZÁSON!

A termálfürdő.hu internetes portál idén is meghirdette Az év fürdője országos versenyt, melynek keretében minden épített fürdőt megversenyeztet. A pápai Várkertfürdő Az év feltörekvő fürdője kategóriában szerepel és örömmel tájékoztatunk arról, hogy július közepe óta, minden héten ott vagyunk a TOP 5-ben, vagyis az öt legtöbb szavazatot kapott fürdő között.

A verseny egy on-line játék, melyben a szavazók nevük és e-mail címük megadásával szavazhatnak kedvenc fürdőjükre és az a fürdő nyer, amelyik a legtöbb szavazatot tudhatja magáénak. A szavazás augusztus 31-ig tart, vagyis most van a véghajrá!

Tisztelettel kérünk tehát, hogy támogasd szavazatoddal a pápai Várkertfürdőt és kérd meg erre kollégáidat, barátaidat, családtagjaidat is.

Miért jó Neked, ha szavazol? Mert egy országos nyereményjátékban veszel részt, amiben a neves hazai fürdőkbe nyerhetsz belépőket, wellness hétvégéket és egyéb ajándékokat.

Miért jó nekünk, ha elnyerjük a címet? Mert Az év feltörekvő fürdője cím birtokosaként olyan sajtónyilvánosságot kaphatunk, melynek eredményeként sok új vendéget szerezhetünk és kínálhatunk számukra kellemes, szórakoztató, élményteli kikapcsolódást.

Szavazni legegyszerűbben ezen a linken tudsz:

http://azevfurdoje.hu/papa

Támogató szavazatodat előre is köszönjük és szeretettel látunk vendégeink között!

Üdvözlettel:

Várkertfürdő