shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Győzelemmel kezdett az U15

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk és további képek: ITT

 

A szombathelyi illetőségű Király SZE ellen vágott neki a 2017/2018-as utánpótlás labdarúgó bajnokságnak a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es alakulata. A fiatalabb korosztályt idén már Forsthoffer Tibor készítette fel a menetelésre, a tréner Horváth Imrétől vette át a keretet. Az idénynyitó az U15-nek sikerült jobban, hiszen nagyarányú, 6-1-es győzelmet arattak, a fiatalabb, még formálódó korosztály 2-1-re maradt csak alul. A csapatok edzője jónak, ám tökéletesnek nem értékelte a felkészülést, mint mondta, a nyaralások, egyéb családi programok közbeszóltak, így nem mindig tudott együtt készülni a keret.

– A végeredmény nagyarányú győzelmet mutat, ám nem volt ennyire egyszerű ez a meccs – értékelt a PELC edzője. Egyrészt nem ismertük az ellenfelet, másrészt a mi játékunk – főleg védekezésben – hagyott némi kívánnivalót maga után. A fiatalabb korosztállyal sok gondunk volt az elmúlt időszakban, többen eligazoltak, ezáltal meggyengült a keret, a fegyelemmel is akadtak problémáink, náluk nehéz szezonra számítok. Mindkét csapattal szemben a minimális elvárás az első 10-be kerülés, ez úgy gondolom, az U15-nek könnyedén menni fog, a 2004-eseknek nehezebb dolguk lesz.

PELC U15 – Király SZE 6-1 (3-1) Schermann 3, Császár, Krébesz, Hegedűs ill. Lóránth

Az U14-es csapat a 86. percben bekapott találattal 2-1-re alulmaradt vasi riválisával szemben, a bajnokság Zalaegerszegen folytatódik.

PELC U14 – Király SZE 1-2 (Szántó ill. Horváth, Nyári)