shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Leány U16: Ezüstérmesek lettünk

Rangadóval búcsúztatta a bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lánycsapata. A bajnok Szekszárd Pápán is megőrizte veretlenségét, a Tolna megyeiek egy szoros találkozón 2-1 arányban nyertek.

Helyezést befolyásoló tétje nem volt a derbinek, hiszen az már a forduló előtt eldőlt, hogy a pontvadászatot a vendég Szekszárd nyeri és a házigazda PELC a második helyen végez. Nem kezdett jól a hazai együttes, hiszen Havasi már a hatodik percben betalált. A gól után kiegyenlítettebbé vált a játék, melynek köszönhetően szünet után Németh Zsófia révén sikerült egyenlíteni. Húsz perccel később egy beadást a csereként pályára lépő Bősze fejelt Fekete kapujába, és a fennmaradó időben hiába tett meg mindent a Pápa, egyenlíteni nem sikerült.

PELC U16 – Szekszárd 1-2 (0-1) Gsz.: Németh ill. Havasi, Bősze

Markos László: Nem jó érzés elveszíteni mérkőzést, ennek ellenére tökéletesen elégedett vagyok a lányokkal. Úgy érzem, a döntetlen minimum benne volt a meccsben, de ha 1-1-nél kihasználjuk a lehetőségeinket, akár győzhettünk is volna. Az első tíz percet leszámítva a bajnokság legjobb csapatával végig partiban voltunk, akiknél három utánpótlás-válogatott is pályára lépett. Gratulálok a lányoknak az ezüstéremhez, maximálisan megérdemlik!

forrás: Pápa és vidéke