shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Bajnok az U16

23 győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel, utcahosszal nyerte az U16-os labdarúgó-bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A csapat június 3-án osztályozó mérkőzést játszik az U17-es regionális kiemelt csoportba való feljutásért.

A bajnokság utolsó találkozóján a sereghajtó, győri DAC volt Lengyel Ferenc csapatának vendége, mely egy kötelező győzelem kategóriájába tartozó bajnokin szeretett volna egy sikerrel az osztályozóra hangolódni. Nehezen indult a PELC számára a mérkőzés, hiszen az első félidőben mindössze egyszer sikerült betalálni. A második játékrész elején aztán nyolc perc alatt három hazai találat született, amivel eldőlt a három pont sorsa, a hátralévő időben szebbnél szebb találatokat szerezve hét gólig meg sem álltak Nagy Dávidék, aki négyszer mattolta az ellenfél kapusát.

PELC U16 – DAC Utánpótlás FC Kft. 7-0 (1-0) Gsz.: Nagy 4, Mikóczi, Farkas, Fekete

Lengyel Ferenc: Főleg a második félidőben valósították meg azt a srácok, amit az öltözőben megbeszéltünk, az első játékrészben a DAC masszívan védekezett. Próbáltunk sokat passzolni és támadójátékban azokat az elemeket gyakorolni, amit a Szent István ellen szeretnénk majd játszani.

Az osztályozón a csapat ellenfele a budapesti székhelyű Szent István SE együttese lesz. A feljutás két mérkőzésen dől el, az elsőt Pápán, június 3-án 17 órai kezdéssel rendezik, melyre a pápai fiatalok mindenkit szeretettel várnak.

forrás: Pápa és Vidéke