shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Közlemény edzésekről

Kedves Sportolók! Tisztelt Szülők!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége 2020. 05. 04-én többek között a következőkről határozatot:

„…Az Elnökség döntése szerint három professzionális versenyprogram kivételével, a jelen járványügyi helyzetre tekintettel a labdarúgás egészében nem indít hivatalos versenyprogramokat. Az esetleges edzések, sportfoglalkozások, edzőmérkőzések nem tartoznak az MLSZ illetékességébe. Amennyiben a klubok saját döntésük alapján folytatják a fenti tevékenységeket, a vonatkozó általános előírásokat, kormányrendeleteket kell követniük. Tájékoztatásul azonban, a csapatok figyelmébe ajánljuk az MLSZ Orvosi Bizottsága által összeállított anyagot, amely minden szakágra és korosztályra gondolva, általánosan a labdarúgó sporttevékenységek együttesére írja a járványügyi kockázatok csökkentése érdekében követendő szempontokat, magatartási formákat…”

A PELC vezetősége, konzultálva több érintettel, többek között a PELC által használt sportlétesítmények tulajdonosával, üzemeltetőivel, a következő döntést hozta:

Továbbra is elsődleges szempontnak tekintve az emberi élet és egészség védelmét, mivel az „élő” edzéseken teljes mértékben nem biztosítható a vészhelyzet által megkövetelt egészségügyi szabályok betartása és betartatása, egyelőre NEM változik a jelenlegi online edzésrend.

A Perutz Stadion és edzőpályáink sem csoportosan, sem pedig egyénileg nem látogathatóak játékosaink számára, edzőink nem vezethetnek foglalkozásokat.

A PELC vezetősége figyelembe véve más egyesületek tapasztalatait és a járványügyi helyzet alakulását, május 18-án hoz újabb döntést az edzések további rendjéről.

Addig is jó egészséget kívánunk mindenkinek!

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club vezetősége