shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U7-es és U8-as teremlabdarúgó tornáján gyirmóti és veszprémi siker született. A hazaiak egy ötödik és egy negyedik hellyel gazdagodtak.

A PELC január 19-én előbb a 2013, majd a 2012. január 1-je után születettek számára rendezett kupát. A játéknapon délelőtt az U7, délután az U8 lépett a Sportcsarnok küzdőterére. A fiatalabbaknál a PELC harmadik lett a csoportjában, végül nyolc csapat közül az ötödik helyet szerezte meg, a tornát nagy csatában Gyirmót nyerte. Az egy évvel idősebbeknél a csoportkörben egy győzelem és egy vereség volt a hazaiak mérlege, a rájátszásban a bronzéremért vívott csatában sajnos a Gyirmót legyőzte Horváth Tamás csapatát, mely így negyedik helyen végzett. A győztesnek járó kupa Veszprémbe került.

– A torna nyitányán az Üstökös ellen még aludtak a srácok, sajnálom azt a meccset, mert mint később kiderült azzal a sikerrel az elődöntőbe kerültünk volna – értékelte U7-es tanítványai teljesítményét Horváth Tamás, a PELC edzője. – Az MTE ellen már jobban játszottunk, sikerült is nyerni, a Haladás pedig egy góllal volt csak jobb nálunk, sajnos a gólarány nem nekünk kedvezett, így az ötödik helyért játszhattunk, amit meg is nyertünk. Elégedett vagyok a gyerekekkel, ez volt a második tornájuk, ahhoz képest jó teljesítményt nyújtottak. Az U8 is hadilábon állt a szerencsével a mai napon, ők is nehezen vették fel a ritmust, a Gyirmóttal 1-1-re végeztek, a helyzetek alapján nyerhettünk volna. A végül tornagyőztes Veszprém ellen is vezettünk, végül az ellenfél fordított, így csopormásodikak lettünk. A bronzmeccsen a Gyirmót ellen 0-0-nál és 1-1-nél is több kapufát lőttünk, ziccereket hibáztunk amit az ellenfél sajnos megbüntetett.

Az U7-es tornán a gólkirály 18 találattal Zakics Erik (Haladás II.) lett, a legjobb játékos különdíját Pfeifer Péter (Gyirmót) kapta, a legjobb hazai játékosnak Horváth Bencét választották.

Az U8-as kupán a gólkirálynak járó különdíjat a veszprémi Bényi Péter kapta, a legjobb kapusnak Polgár-Bognár Mátét (Gyirmót) látták, a legjobb játékos Győrújfalu csapatából Balaskó Áron lett, a pápaiak közül a legjobb teljesítményt Gulyás Ábel nyújtotta.

Forrás: papa-ma.hu

További képek facebook oldalunkon: