shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Hazai győzelem az U9 Hirtenberger PELC Kupán

A PELC hétvégén tornát rendezett a 2011.01.01. után születetteknek. A tornán 5 csapat vett részt.

A házigazdán kívül a Gyirmót SE, FC Ajka, Veszprém FC USE és az Üstökös FC mérettette meg magát a tornán. A hazaiak az első meccsükön 1-0-s vereséget szenvedtek a Gyirmót SE-től, de a következő 3 mérkőzést megnyerve nyerték meg a tornát. A tornán Radó Tamás utánpótlás edzőnk vezette csapatunk csak 2 gólt kapott.

Torna végeredménye:

  1. PELC

  2. Veszprém FC USE

  3. Gyirmót SE

  4. FC Ajka

  5. Üstökös FC

Radó Tamás utánpótlás edző nyilatkozata:
„- Az első meccset már-már szokásosan álmosan kezdtük, amit egyelőre nem tudunk kiküszöbölni, így sajnos egy gyenge meccsen alulmaradtunk – mesélte Radó Tamás, edző. – A következő találkozóra egy teljesen más felfogású csapat ment ki és magabiztos győzelmet arattunk sok jó egyéni teljesítmény mellett azt hozták a srácok, amit várok tőlük. A következő két meccs előtt is bíztam a gyerekekben és esélyt sem hagyva az ellenfeleknek magabiztosan nyertünk. Egyéni képességekben kiemelkedtünk a mezőnyből és csapat szinten is jól működtünk, így megérdemelten nyertük meg a tornát. A torna legjobb játékosának Ihász Bendegúzt választották, a legjobb hazai játékos Pap Zsombor lett, de rajtuk kívül a többiek is hozzátették a magukét – nyilatkozta Radó Tamás, a PELC edzője.”

A torna legjobb kapusa Oláh Miron (Gyirmót SE), a torna gólkirálya 8 góllal Pap Zétény (Veszprém FC USE), a legjobb játékos Ihász Bendegúz (PELC) és a legjobb hazai játékos Pap Zsombor lett.

fotók forrása: Polhammerné Frend Adrienn

forrás: papa-ma.hu