shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Keressünk együtt támogatókat!

Kedves Szurkolóink!

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!

Clubunk ismét nagy lehetőség előtt áll! Sikeres 2016/17-es TAO látvány-csapatsport pályázatunknak köszönhetően mintegy 140 millió forint összegyűjtésére kaptunk engedélyt az Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

(Pályázat és jóváhagyó határozat.)

Ez az összeg fedezné utánpótlás nevelésünk működési költségeit és egy újabb nagy fejlesztési ütembe kezdhetnénk segítségével, amely többek között magában foglalja a Perutz Stadion nagy műfüves pályájának, valamint a Fiumei utcai edzőpálya kis műfüves pályájának teljes felületcseréjét is.

Az elmúlt öt évben, az első 2011/12-es pályázati ciklustól kezdődően, a TAO pályázataink segítségével a közvetlen működési és versenyeztetési feltételek biztosítása mellett több jelentős fejlesztést sikerült megvalósítanunk.

(Főbb fejlesztések listája.)

Folyamatosan nőtt létszámunk és javultak tárgyi- és létesítmény feltételeink. Jelenleg 17 PELC fiú és leány csapat versenyez különböző bajnokságokban. Ez több, mint 350 igazolt sportolót jelent és az előkészítő óvodás csoportjainkban további 100 kisgyereket tudhatunk sorainkban.

A számunkra engedélyezett 140 milliónyi összeget saját magunknak kell összegyűjtenünk, megszereznünk olyan cégektől, akiknek van társasági adófizetési kötelezettségük és hajlandóak támogatni fiataljainkat!

Fontos kiemelni, hogy a támogatást nyújtó gazdasági társaságoknak ez a támogatási forma nem jelent plusz kiadást, sőt, adómegtakarítási lehetőség is egyben számukra.

(Részletes támogatási ismertetők.)

Kérjük kedves szurkolóinkat, a tisztelt szülőket és minden szimpatizánsunkat, ha tudnak segítséget nyújtani közvetlen támogatásban vagy támogatókkal való kapcsolatfelvételben, jelezzék számunkra!

Előre is köszönjük az együttműködést! Bízunk a közös sikerben, hiszen minden egyes támogatási forint a PELC fiataljainak javát szolgálja!

(Köszönet eddigi támogatóinknak! Listájuk: ITT)

 

Grőber Attila elnök             Tóth Péter ügyvezető