shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Járja be a Perutz stadiont a Futball éjszakáján!

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 6-án, pénteken immáron másodszor kerül megrendezésre a “Futball Éjszakája”, melynek során az ország 40 helyszínén mintegy 400 program várja a hazai stadionokba kilátogatókat. Az egyedülálló kezdeményezéshez 9 NB I-es és NB II-es és 13 NB III-as klub valamint több utánpótlás egyesület is csatlakozott, idén először a Pápai Perutz Sport Kft. és a Pápai Egyesített Labdarúgó Club is. Az együttműködés részleteiről és a programokról Bocskay László, a Perutz FC elnöke és Lengyel Ferenc, a PELC szakmai igazgatója, a Perutz FC vezetőedzője tájékoztatta a sajtó képviselőit.

– Szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni a környékbeliekkel a labdarúgást, egyúttal bepillantást engedni csapataink életébe – vázolta a célokat Bocskay László. – A programok 16 órától folyamatosan zajlanak majd a Perutz stadion területén, a legkülönfélébb szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel várjuk nemcsak a fiatal, hanem az idősebb korosztályt is. A rendezvény ingyenes, mindenkit arra biztatok, hogy éljen a rendezvény nyújtotta lehetőségekkel, hiszen ritka, hogy a szurkolók például a Perutz öltözőjébe bemehessenek.

Lengyel Ferenc részletesen beszélt az első pápai alkalom programjáról.

– 16 órás kezdéssel vezetett túrán a klubházban és a létesítményben lehet körülnézni, a következő irányított programunk az edzéslátogatás, a PELC csapatainak edzéseit illetve a Perutz FC tréningjét is végig lehet követni. A „Szabad a pálya” keretében 18 órától a műfüves és füves játéktereken bárki játszhat, akár baráti társaságok is összemérhetik erejüket. Ezen kívül tizenegyesrúgó-versennyel, teqball bajnoksággal igyekszünk a hozzánk ellátogatónak kedveskedni.

Lengyel Ferenc hozzátette, élménybeszámolókkal is várják az érdeklődőket, a tervek szerint 18 órától a ZTE FC élvonalbeli játékosa, Radó András, majd a Perutz FC másodedzője, Igor Nicsenko mesél labdarúgó-pályafutásáról.

A programokra előzetesen jelentkezni a pelc@papa.hu vagy a papai.perutzkft@gmail.com e-mail címen illetve a stadionban személyesen lehet.

Forrás: papa-ma.hu