shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Győzelemmel kezdett az U15 és az U14

A szombathelyi Király Szabadidősport Egyesület legyőzésével sikerült győzelemmel indítania a szezont a Pápai Egyesített Labdarúgó Club utánpótlás csapatainak.

A PELC U15-ös együttese mezőnyfölényben, magabiztosan futballozott az első félidőben, Ruzsás Dávid és Nagy Krisztián találatával 2-0-s előnnyel mehetett szünetre. A rövid pihenő után egy perccel már három volt a különbség, Kun-Szabó Attila volt eredményes. Tíz perc elteltével Varga Milán góljával már négyre nőtt a különbség volt a felek között, a szépítő találat a 61. percben Bészély nevéhez fűződik.

PELC U15 – Király SZE 4-1 (2-0) Gsz.: Ruzsás, Nagy, Kun-Szabó, Varga ill Bészély

Kun-Szabó Attila (a PELC edzője): Megérdemelten nyertünk, sok helyzetünk volt, akár nagyobb is lehetett volna a különbség. Ellenfelünket nem igazán hagytuk kibontakozni, a második félidő második felében jutottak csak el a kapunkig, de a győzelem egy percig sem forgott veszélyben.

Az U14-es csapat rosszul kezdte a meccset, tíz perc után már 2-0 arányban vezettek a szombathelyiek, majd Mórocz Balázs szépített, majd Lakatos Szalvátor egyenlített, mindezt egy percen belül. 2-2 után Lakatos folytatta a gólgyártást a második felvonásban, az 5-2-es hazai sikert Rozman és Gajdosi találata állította be.

További képek facebook oldalunkon:

cikk forrása: papa-ma.hu