shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Győzelem a hazai búcsúmeccsen

Magabiztos sikerrel zárta a 2021/2022-es bajnokság hazai mérkőzéseit a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es együttese. A pápaiak 7-3 arányban győzték le Sárvár csapatát.

Az előző fordulóban alaposan megnehezítette a harmadik helyezett Sopron dolgát a PELC, a hazaiak a 80. percben szerzett találattal tartották otthon a bajnoki pontokat. A pápaiak arra készültek, hogy hazai pályán kijavítják a 3-2-es vereséget és győzelemmel búcsúznak a hazai pályától. Kun-Szabó Attila csapata alaposan bekezdett a tabella középső feléhez tartozó Sárvár ellen, hiszen tizenhét perc alatt négy gólt szerzett, sőt a félidőben már 6-1 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben mindenki lehetőséghez jutott, a hazai edző négyet is cserélt, a végeredmény 7-3 lett a vendéglátók javára.

PELC U19 – Sárvár 7-3 (6-1) Gsz.: Antal-Horák, Ruzsás 2, Erdősi 2, Varga, Nagy ill. Bakonyi, Takács, Gajdosi (ög)

Kun-Szabó Attila: Az első perctől próbáltuk presszionálni az ellenfelet, labdát szerezni, ami jó taktikának bizonyult. Hatékony volt a támadójátékunk, jól érkeztünk a kapu elé, szép gólokat lőttünk. Ez a mérkőzés volt az, amikor minden összejött, a vereség ellenére múlt héten is jól teljesítettek a srácok, úgy tűnik, a bajnokság végére összeállt a csapat.

A szezon a DAC Nádorváros otthonában zárul.

forrás: Pápa és Vidéke