shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Bravúrdöntetlennel zárt a PELC női csapata

Az NB II-es női labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában a BVSC-Zugló együttesét fogadta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A tartalékos pápaiak kétgólos hátrányból felállva 3-3-as döntetlent játszottak.

Komoly tétje nem volt a mérkőzésnek, hiszen az eredménytől függetlenül az már biztossá vált, hogy a pápai csapat az utolsó helyen zárja a bajnokságot. Ettől függetlenül szép búcsúra készültek a vendéglátók, ezt nyomatékosítandó, Buzdor Délia góljával már a második percben megszerezték a vezetést. A középmezőnyhöz tartozó fővárosiak fél óra alatt azonban fordítottak, így a félidőben 1-3 volt az állás. A PELC azonban nem adta fel és a második félidőben Hérics Judit duplájával és hősies védekezéssel sikerült egy pontot itthon tartani.

PELC – BVSC-Zugló 3-3 (1-3) Gsz.: Buzdor, Hérics 2 ill. Szalontai, Bakó, Molnár

Tóth Ferenc: Nagyon kellemes meglepetés, hogy pontot tudtunk szerezni, le a kalappal a lányok előtt. Az első félidőben jól tudtunk felállni, de a félidőben a holnapi U19-es találkozó miatt kénytelen voltam cserélni. De azok, akik beálltak ugyanúgy odatették magukat, az egész csapat csúszott, mászott, a nehézségeink ellenére egy pillanatra sem adta fel.

forrás: Pápa és Vidéke