shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Edzőink szakmai konferencián vettek részt

Az MLSZ Edzőképző Központja „Emeljük a szintet” címmel szakmai konferencia sorozatot kezdett. Ennek kilencedik előadásnapja 2016. március 31.-én 10.00–17.00-ig Győrben, az ETO Stadionban került megrendezésre az UEFA „B” „A” és „Pro” végzettségű labdarúgóedzők részére.

Egyesületünk fontosnak és egyben feladatának is tartja, hogy biztosítsa az itt dolgozó szakembereink folyamatos szakmai fejlődését. Éppen ezért a rendezvényen teljes létszámban képviseltük klubunkat.

A nap folyamán egyöntetű vélemény alakult ki közöttünk, hogy a program érdekes, elgondolkodtató és változatos volt.

Több város különböző korosztályai, a 15 évesektől az ajkai NBII-es felnőtt csapatig mutatkoztak be és mutatták be az aktuális labdarúgótrendekhez igazított feladataikat.

Érdekes volt látni, hogy egy – egy kolléga milyen elgondolással, filozófiával nyúl bizonyos, minket is napi szinten foglalkoztató szakmai kérdéshez.

Több megerősítést kaphattunk munkánk helyességéről, de legalább ennyi új impulzus is ért minket, melyeket feldolgozásuk után be kell építenünk saját képzésrendszerünkbe is.

Persze érzékelhető volt az akadémiákkal szemben meglévő jelentős lemaradásunk is. Az a szakadék, mely a jóval nagyobb merítési lehetőséggel és anyagi forrással bíró, utánpótlásképzéssel foglalkozó egyesületek és köztünk van!

Egyébként remek időben, pörgős, érthetően kommunikált, látványos elemekkel tűzdelt előadássorozat volt, hat egymást követő edzéssel, mely igazi szakmai párbeszédre sarkallta a Pelc-es és a máshonnan érkezett kollégákat is.  Így aztán közösségépítő elemként is érdemes volt részt venni a rendezvényen.

Várjuk a folytatást, melyen minden bizonnyal ismét ott leszünk!

Lengyel Ferenc
szakmai igazgató

 

 

20160331_120220 20160331_124711