shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14 és U15 – Pontosztozkodás Keszthellyel

Forrás: www.papa-ma.hu
Haraszti Gábor

 

Tavaszi debütálásán a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös csapata Keszthely alakulatát látta vendégül. Az utánpótlás bajnokság 15. fordulóját a hazaiak egy győzelemmel és egy vereséggel várták, hiszen az idei szezonban előbb kikaptak Csornán, majd legyőzték Hévíz csapatát. Fodor Károly találatával már a hetedik percben megszerezték a pápaiak a vezetést, majd a fizikálisan erősebb és gyorsabb támadókra felívelt labdákkal a vendégek két perc alatt fordítottak, sőt a 18. perc végére kétgólos előnybe kerültek. Az 54. percben Fodor második találatával zárkóztak a mieink, sőt negyed órával később Janás egyenlíteni is tudott. Sajnos az öröm nem tartott sokáig, hiszen a középkezdésből Orsós megszerezte harmadik gólját is, igaz a három pontot eldöntő találat előtt a vendégek támadója ütközött Pintér kapussal, a játékvezető sípja azonban néma maradt, így a pápaiak portása egy púppal, a keszthelyiek három ponttal mentek haza.

PELC U15 – Keszthely 3-4 (1-3) Gsz.: Fodor 2, Janás ill. Orsós 3, Árvai

Horváth Imre: A mérkőzés összképe alapján legalább egy pontra rászolgáltunk volna, sőt a győzelem sem volt messze, ugyanis elkerülhető gólokat kaptunk. Többet birtokoltuk a labdát és több ziccert ki is hagytunk, emiatt futnunk kellett az eredmény után. Készültünk az ellenfélből, sajnos ez nem mindig látszott a pályán.

PELC U15: Bella (’41 Pintér) – Englert, Ábrahám, Szivós (’74 Varga), Bankó (’68 Böröcz)– Kovács, Péter, Szántó, Fodor – Mogyorósi (’41 Szász), Janás

Az U14-es csapat a centerpályán igyekezett folytatni idei jó sorozatát, Forsthoffer Tibor tanítványai ugyanis Csornán és Hévízen is magabiztos sikert arattak. A 20. percben Tóth Barnabás góljával szerezte meg a vezetést a PELC, az 1-0-s állás meg is maradt a szünetre. Fordulás után húsz perc alatt eldöntötték a három pont sorsát a vendéglátók, Császár duplázott és Németh is mattolta Markó kapust, az 5-0-s hazai siker Németh Tamás második góljával alakult ki.

PELC U14 – Keszthely 5-0 (1-0) Gsz.: Tóth, Császár 2, Németh 2

Forsthoffer Tibor: Nehezen lendültünk játékba, labdatartásunk bizonytalan volt, előrejátékunk is akadozott, igaz az ellenfélnek nem voltak túlzottan nagy lehetőségei. A második félidőben már jobban játszottunk, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

PELC U14: Boda (’54 Nagy) – Császár, Németh (’41 Horváth), Burdi, Gombás (’50 Tóth) – Galler (’54 Stumpf), Tóth, Cser (’50 Antal-Horák), Horváth – Hauser, Keresztes (’47 Antal)

Mindkét korosztály Sárváron folytatja a bajnoki menetelést.

 

1 2 3 4 5 6