shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Bronzérmet szerzett az U8

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2011. január elseje után született labdarúgóinak tornájával folytatódott a téli teremszezon. Két pápai és két veszprémi alakulat mellett Győrújfalu, az Üstökös, Gyirmót és Ajka fogadta el a szervezők meghívását. A csoportmérkőzések után a PELC sárga együttese két győzelemmel és egy vereséggel jutott a rájátszásba, míg a kékeknek nem sikerült pontot szereznie, így a hetedik helyért játszhattak. Az elődöntőben a PELC csapata sajnos vereséget szenvedett a Veszprém I-től, ami azt jelentette, hogy a bronzéremért lépett pályára. A Gyirmót ellen nagy küzdelem folyt a pályán, a pápai fiatalok többször is közel álltak a gólszerzéshez, ám nem sikerült betalálni, ahogy a Gyirmótnak sem, így következhettek a büntetőrúgások. A heteseknél Horváth Tamás tanítványai koncentráltak jobban és 2-0-ra nyertek. Ezzel a PELC mérlege egy harmadik és egy nyolcadik hely lett. A tornát Veszprém csapata nyerte.
– Elégedett vagyok a mutatott játékkal, bár a gyerekek az eredményt helyezik előtérbe, nekem az volt a legfontosabb, hogy minél többet viszontlássak abból, amiket edzéseken gyakorolunk – mondta a PELC edzője. – Ebből sok meg is valósult, azt kértem, hogy játszanak felszabadultan, élvezzék a focit és védekezésben valamint a labdakihozatalokban alkalmazzák azt, amit tanítok nekik. Az elődöntőben hiába kaptunk ki a Veszprémtől, egy nagyon jó, kiélezett meccset játszottunk velük, összességében elégedett vagyok mindkét csapat szereplésével.

A torna legjobb játékosa Pap Zétény (Veszprém I.), legjobb kapusa Csendes Károly (Gyirmót) lett. A gólkirályi címet hét góllal Varga Péter (Győrújfalu) érdemelte ki, a legjobb hazai játékosnak Németh Balázst választották.

Forrás: papa-ma.hu
További képek facebook oldalunkon: