shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Az ETO volt a legjobb

Szombaton az U8-as, vasárnap pedig az U7-es korosztálynak rendezett labdarúgó tornát a Pápai Egyesített Labdarúgó Club.

Ezúttal is nyolc alakulat két négyes csoportba bontva küzdött meg a győztesnek járó serlegért. A PELC két csapattal indult, az ‘A’ jelű négyesben a Gyirmót, az Ajka és az Üstökös volt az ellenfél, a ‘B’-ben pedig a Veszprém, a Győr és a Csorna várt Horváth Tamás tanítványaira. A kékek a csoportban egy győzelmet és két vereséget számláltak, míg a sárgák pont nélkül a hetedik helyért játszottak. A helyosztókon a pápai gyerekek büntetőrúgásokkal alulmaradtak a Veszprémmel szemben, amivel a hatodik helyen végeztek, a másik csapat nyolcadik lett.

– Hasonló elvárásokkal tekintettem a mai torna elé, mint tegnap, azaz szerettem volna minél többet viszontlátni az edzésen gyakoroltakból – mondta Horváth Tamás. – Örömteli, hogy sokan vagyunk, így két csapattal tudtunk elindulni. A cél a mozgás, a játék megszerettetése volt, ez maradéktalanul megvalósult, az eredmény pedig tényleg csak másodlagos. Úgy láttam, a hazai pálya miatt a szokásosnál is jobban izgultak a gyerekek, de mindenképp pozitívan tekintek vissza a tornára.

A tornát az ETO nyerte. A gólkirály 14 találattal Juhász Patrik lett, a legjobb hazai játékos különdíját Gulyás Ábel kapta, a legjobb labdarúgónak pedig Adi Botondotlátták.

Forrás papa-ma.hu

További képek facebook oldalunkon: