shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Az apukák ismét megmutatták, hogyan is kell ezt csinálni…

DSC00988

II. Apuka Kupa rendezvényünkről a papa-ma.hu cikke alapján tudósítunk:

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club második alkalommal rendezte meg a Városi Sportcsarnokban ünnepváró ajándékozással egybekötött Apuka Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornáját. A bajnokságra kilenc olyan csapat adta le nevezését, melyben adott korcsoporthoz tartozó szülők valamint utánpótlásedzők, tisztségviselők szerepeltek. A szervezők három hármas csoportot sorsoltak, ahonnan a csoportok két legjobbja jutott tovább. A középdöntőben a két trió tagjai körmérkőzést játszottak, a vesztesek a bronzmérkőzésen, a győztesek a döntőben folytathatták. A hozzátartozók, gyermekek kiváló hangulatot teremtettek a Sportcsarnokban, ahol kiegyenlített összecsapásokat rendeztek, egy-egy gól többször a továbbjutásról is döntött. A helyosztókon a Vegyesvágott FC az U16-os korosztályt képviselő csapattal mérkőzött meg, a bronzmeccsen végül utóbbiak nyertek. A döntő izgalmas mérkőzést hozott, melyen sokáig úgy tűnt, büntetőrúgásokkal dől el a győztesnek járó trófea sorsa. Az utolsó percben aztán Kun-Szabó Attila egy egyéni akció végén a kapuba talált, mellyel az Egyedek csapata legyőzte a Top 97 együttesét és megszerezte az első helyet.

– Nehezen állt össze a csapatunk, ráadásul kevesen is voltunk, a döntőre cserénk sem maradt, de úgy gondolom, megérdemelten nyertünk – nyilatkozta a győztes gól szerzője. Nem volt könnyű útunk a döntőig, épp a döntőbeli ellenfelünkkel kezdtünk, 1-1-re végeztünk, majd két 1-0-s győzelem következett. A középdöntőben is egy-egy góllal bizonyultunk jobbnak ellenfelünknél, ahogy a fináléban is egy találat döntött. Ami a kupát illeti, nagyon jó kezdeményezésnek tartom, kiváló volt a hangulat, az egész család együtt szurkolt az apukáknak.

Grőber Attila, a PELC elnöke azt mondta, nincs annál szebb élmény, mint amikor a gyerekek mosolyognak és szurkolnak apukájuknak, edzőjüknek, szerinte pedig ezzel a tornával ismét sokat tettek azért, hogy mindenki a klubhoz tartozónak érezze magát.

– Mindenki nagyon készült a mai napra, az egyik alakulat gyermekei, anyukái például „Hajrá Apa!” feliratú pólókban buzdították csapatukat, ez is azt mutatja, hogy nagyon családias volt a hangulat, ez a gesztus is az együvé tartozást erősíti. Ez is az egyik legfőbb célunk, ahogy korábban is mondtam, egy szerethető klubot, igazi közösséget szeretnénk létrehozni. Az ünnepek közeledtével a legkisebbekről sem feledkezünk meg, egy kis műsorral és ajándékokkal szeretnénk kedveskedni nekik.

Tóth Péter ügyvezető elmondta, örül annak, hogy ismét remek hangulat uralkodott a rendezvényen, látszik, hogy igény van hasonló közösségi eseményekre.

– Ez az évünk, főleg az ősz, nagyon zaklatott volt, sok váratlan eseménnyel kellet szembesülnünk, gondolok itt elsősorban a Lombard esetére. Vannak nehézségeink, de azt remélem, és úgy látom, rendezzük a sorokat, nyugodtabb tavaszt és jövő szezont szeretnék. Köszönöm a szülői felajánlásokat, az anyukák csomagjait, végig finomságokkal teli asztal várta a jelenlévőket! Gratulálok a csapatoknak és a díjazottaknak!

Az Apuka Kupa gólkirálya Kiszlinger Balázs (Vajdai Ovi) lett négy góllal, a legjobb kapusnak Tauber Attilát (Top 97) választották. A torna legjobb játékosa különdíját Németh Mihály (Vegyesvágott FC) vihette haza.

Apuka Kupa jegyzőkönyve 2015

Képek a papa-ma.hu honlapon