shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

YOUTH TALENT CUP U11

YOUTH TALENT CUP U11
Helyszín: Beloiannisz
Időpont: 2018.08.26.
Csapatnévsor:
Bognár Dominik, Szücs Péter, Végh Máté, Sipos Dániel, Bognár Levente, Erdélyi Patrik, Mórocz Zsombor, Horváth Kolos, Horváth Gergő, Nagy Zétény
Szabályok:
35×55 pálya, 6+1-es felállás, 1×16’ játékidő
Lebonyolítás:
12 csapat 3 csoportban körmérkőzések, majd a csoportban elfoglalt végső helyezés szerint egy újabb csoportba kerültek a csapatok, ahol szintén körmérkőzéseket játszottak, ezek után egy helyosztó mérkőzés
Eredmények:
PELC – DVSC 0-2
PELC – Balassagyarmat 1-3
PELC – Gödöllő 1-1
PELC – Mezőkövesd 1-1
PELC – Eger 3-1
Helyosztó 7. helyért
PELC – Balassagyarmat 3-1
Torna Értékelése:
1. Három hete kezdtük el a munkát a gyerekekkel, ezek a hetek az ismerkedéssel, illetve számomra nagyon pozitív benyomást keltő edzésekkel teltek. A keret eléggé átalakult, ugyanis a csapat gerince a saját korosztályába került vissza. Az első három hétben voltak többen, akik egyéb elfoglaltságok miatt még nem tudtak részt venni edzéseken, így nem ígérkezett könnyű feladatnak a Youth Talent Cup.
2. Kellemes meglepetést okoztak a srácok, ugyanis egy fizikálisan és játéktudásban is nagyon erős DVSC ellen álltunk helyt, az utolsó percekben szenvedtünk vereséget. A Balassagyarmat ellen vezetett a csapat, majd egyéni hibákból kaptunk két gólt, a végén kitámadtunk így újabb gólt tudott szerezni ellenfelünk. A Gödöllő várt ránk a csoport utolsó mérkőzésén, (aki a torna végén a 2. helyen végzett) egy ki-kimérkőzést játszottunk, aminek a vége döntetlen lett.
A Mezőkövesd és Eger találkozókat végig uraltuk, előbbivel döntetlent játszottunk, ami az ellenfelünkre nézve volt hízelgő, utóbbit pedig magabiztosan vertük. A 7. helyért ismét a Balassagyarmat csapatát fogadtuk, a csoportmérkőzéssel ellentétben bátrabban játszottunk, és uraltuk a mérkőzést, így megérdemelten nyertünk, és szereztük meg a 7. helyet.
3. Agresszivitásban, hozzáállásban, mentálisan erős csapatot alkotnak a srácok, ugyanakkor a három ebben a korosztályban is kiemelkedő játékosom hiányát érezni. A játékkal nem lehettem elégedett, góljaink nagy részét egyéni megoldások után, kierőszakolva szereztük. Mérkőzésről mérkőzésre jobban teljesített a csapat, igyekeztek megfogadni mind támadásban, mind védekezésben, amit kértem, azt gondolom már csak ezért is szolgálta a fejlődést ez a torna. Védekezésben sok a figyelmetlenség, illetve sok alkalommal csúszunk el, de az utolsó két mérkőzésen már sokkal jobban nézett ki a csapat. Technikailag, labda nélküli mozgásokban, és a játék felépítésének tudatosságában sokat kell előre lépni még, illetve az eddig kevesebb játéklehetőséget kapó játékosokat be kell építeni a csapatba.
Nem szeretnék külön kiemelni senkit, az egész csapat dicséretet érdemel a hozzáállása miatt!
Készítette: Radó Tamás
edző
YTC Felkészítő Torna 2018 – U11 hivatalos eredmények: ITT

Torna hivatalos facebook oldala: ITT