shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

VISSZATÉRHETNEK A SZURKOLÓK UP MECCSEINKRE

Tisztelt Szülők! Kedves Szurkolóink!

Egyesületünk megteremtette annak feltételeit, hogy a Kormány védelmi intézkedéseinek sportrendezvényekre vonatkozó jelenleg érvényben lévő szabályai betartása mellett ismét látogathatóak utánpótlás mérkőzéseink.

A jogalkotó a szurkolók és hozzátartozók sportesemények látogatására való jogosultságának ellenőrzését a rendező egyesületekre rója. A szurkolók jogosulatlan jelenléte nagyon magas összegű bírságot von maga után a rendező rovására.

Az UP mérkőzések beléptetését biztonsági szakemberek végzik. Kérünk mindenkit, hogy segítse munkájukat, a beléptetés várhatóan a mérkőzések kezdete előtt 10 perccel veszi kezdetét!

A nézők jelenlétére vonatkozó szabályok:

A koronavírus ellen védett (vagyis: érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező) személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy a labdarúgó- és futsalmérkőzések nézőként látogathatja, amennyiben a megtekinteni kívánt sportrendezvény tervezett befejezési időpontja legkésőbb este 11 óra. A sportrendezvény rendezéséért felelős sportszervezet köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon (érvényes védettségi igazolvány – oltási igazolás nem elegendő! –, illetve életkort igazoló okmány felmutatása) nem igazolja.

A PELC edzései visszavonásig továbbra is zárt kapusak, hozzátartozók és szülők számára nem látogathatóak!

A sportolókra és sportszakemberekre vonatkozó jelenlegi szabályozások változatlanok maradnak!

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club vezetősége