shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U9-es és U10-es torna az MTK Sándor Károly Labdarúgó Akadémián

Az MTK Sándor Károly Labdarúgó Akadémia második tavaszi partneregyesületi tornáján az U10-es korosztály csapatai mérkőztek meg egymással a múlt héten. A küzdelmek végén izgalmas büntetőpárbajokat láthatott a szokásosnál is lelkesebb közönség, akik remek futballhangulatot teremtettek a Salgótarjáni úton.

A díjátadáson a Budakalászi MSE (III. hely), a VS Dunakeszi (II. hely) és a Gödöllői SK (I. hely) játékosai vehették át érmeiket.

A tornán résztvevő csapatok: ASI DSE, Asterix SE Érd, Balassagyarmat SE, a Goldball ’94 FC, Jászfényszaru VSE, Pápai ELC.

A torna legjobb játékosa Papp Ferenc lett Gödöllőről, a torna felfedezettje címet pedig Gulyás Ábel a PELC játékosa érdemelte ki! Ábelnek külön is gratulálunk!

PELC U10: Babják Soma, Gulyás Ábel, Tóth Bence, Peidl Ábel, Horváth Bence, Süle Lucián, Domingo Arizpe, Szántó Áron, Beck Tamás, Császár Kolos, Ősz-Varga Áron

Eredmények:

Balassagyarmat – PELC 2-1

Dunakeszi – PELC 1-1

MTK – PELC 3-1

Jászfényszaru – PELC 1-2

7-8.helyért

Goldball – PELC 4-1

Az MTK Sándor Károly Labdarúgó Akadémia harmadik tavaszi partneregyesületi tornáján az U9-es korosztály játékosaié volt a főszerep.

Rekordszámú, 16 csapat részvételével, 4 pályán zajlottak a küzdelmek: az Asterix SE Érd, a Balassagyarmat SE, a Baráti Bőrlabda FC, a BMC, a Budakalászi MSE, a Gödöllői SK, az FC Esztergom, a Jászfényszaru VSE, a KISE, a Pápai ELC, a Péceli SSE és a VS Dunakeszi korosztályos együttesei mellett 4 MTK-s csapat versengett.

Le a kalappal a kis focistapalánták előtt, akik a szakadó esőben is töretlen lelkesedéssel játszottak!