shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U8 – negyedik helyezés az Ajkai teremtornán

U7-es csapatunkhoz hasonlóan, ugyancsak Ajkán kezdte meg idei teremtorna szereplését U8-as gárdánk. Bár lemaradtak a dobogóról, nem okoztak csalódást.

Györkös Zoltán a csapat edzője így foglalta össze az ajkai tornán történteket:
Csapatom 4. helyen végzet, 3 vereséggel és két győzelemmel. Sajnos egy nagyon vitatható játékvezetői döntés miatt, az utolsó meccsünkön 2-1es vereséget szenvedtünk Nagykanizsa együttesétől, így pontegyenlőség alakult ki a két csapat között, de mivel az egymás elleni eredmény a Nagykanizsának kedvezett, így Nagykanizsa csapata végezett a 3. helyen. Csapatom küzdeni tudásával elégedett vagyok, de az edzéseken tanultakból keveset láttam vissza. Egyénileg minden ellenfelünknél jobbak voltunk, csak a csapatjáték hiányzik. Az első mérkőzést leszámítva (7-1 re kikaptunk) a védekezéssel, labdaszerzéssel elégedett vagyok, de a helyzetkihasználásban van mit javítanunk!

Csapat tagjai: Lukács Levente (kapus) – Molnár Patrik (a tornán csapatom legjobbja) – Nagy Zétény – Gulyás Botond – Mészáros Botond – Papp Boldizsár – Hernádi Benjámin – Ölbei Barnabás – Bognár Dominik – Mórocz Zsombor – Végh Máté

Eredményeink:
PELC – HVSE Szombathely 1-7
PELC – Ajka „B”                   1-0
PELC – Ajka „A”                   2-0
PELC – Tapolca                    4-2
PELC – Nagykanizsa            1-2

Végeredmény:
1. HaladásVSE Szombathely 15 pont
2. Ajka „A”                              10
3. Nagykanizsa                         6
4. PELC                                      6
5. Ajka „B”                                3
6. Tapolca                                 1

U8