shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U19 – Kellemes gond, avagy mindenki a fedélzeten…

Pápai ELC – TARR ANDRÁSHIDA SC

4:0 (4:0)

Időpont: 2017. 03. 17. / 16.00

Helyszín: Pápa, Perutz Stadion, műfű

Összeállítás: Szigeti Ákos – Balogh Barnabás, Barth Vendel, Mogyorósi Martin, Tauber Dominik – Lőke Gergő, Molnár Dániel –  Hujter László, Györkös Bence, Hornyacsek Erik – Farkas Bence
cserék: Koch Márton, Kovács Marcell, Németh Ákos, Papp Dávid, Sipos Dominik, Szabó Erik, Zurkó Roland.

Örömmel tapasztalom, hogy a legidősebb korosztályunk folyamatos fejlődésen megy keresztül, szép eredményeket ér el, nagy létszámban jár edzésre és többen folyamatosan játszanak a Pápai Perutz FC megyei első osztályú csapatában.

Pénteken, egy Pápán eddig ritka és nehéz edzői döntést kellett meghoznom a soron következő, Andráshida elleni mérkőzés előtt. Ki kellett hagynom a keretből egy játékosomat, hiszen végre teljes létszámban (19 fő, hiányzott Böröczky András műtét utáni lábadozás) jelentkezett játékra a csapat. Ezúttal Horváth Andrásra esett a választásom, melyet Andris sportemberhez méltón vett tudomásul! Köszönet érte Neki!

A találkozón a jó első félidei játékunknak köszönhetően könnyed győzelmet arattunk! Már félidőben több cserét tudtam végrehajtani és természetesen mindenki szerephez jutott.

Az első félidőben taktikusan, jól futballoztunk. Nem nyíltunk ki, kevés volt a rendezetlen védekezés, a párharcokat felvállaltuk és meg is nyertük! Támadásban többször eljutottunk a kapuig, több gólt is szerezhettünk volna. Az ellenfélnek nagy lehetősége nem volt. Nagy technikai és taktikai fölényben voltunk, amit jó volt látni!

A II. félidő is hasonló volt, bár ekkor már egy kicsit felforgatott összeállításban játszottunk. Sajnos itt már gólt nem értünk el. Lehetőségeink voltak, de vagy rosszul döntöttünk, vagy az ellenfél kapusa hárított.

Optimizmust sugározó mérkőzés volt a hátralévő erőpróbák előtt!

Lengyel Ferenc