shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U17, U19 – ELSŐ MÉRKŐZÉSEK A FELÚJÍTOTT FIUMEI UTCAI PÁLYÁN

Forrás: papa-ma.hu
Eredeti cikk és további képek: ITT

Idei első pápai fordulóját követően egy győzelem és egy döntetlen lett a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es és U17-es csapatának mérlege.

Első hazai mérkőzését játszotta a két pápai alakulat, mely Győrben két győzelemmel kezdte az idényt. Kun-Szabó Attila tanítványainak mostani ellenfele a Hévíz volt. Az U19-es találkozón két gólt és rengeteg kimaradt hazai lehetőséget jegyezhettünk fel az első félidőben, a 16. percben Körmöndi szerezte meg a vezetést a vendéglátóknak, három perccel később azonban jött a hévízi egyenlítés. Szünet után hét perccel egy nem mindennapi góllal került másodszor is előnybe a PELC, Tóth Barnabás tekert egy szögletet a hosszúba. A folytatásban már nem engedte ki a kezéből a meccset a Pápa, Körmöndi és Csányi is betalált, magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott az U19.

PELC U19 – Hévíz 4-1 (1-1) Gsz.: Körmöndi 2, Tóth, Csányi ill. Makacsek-Molnár

Kun-Szabó Attila: A második félidőben vált magabiztossá a győzelmünk, az első játékrészben voltak problémáink, főleg a védekezéssel és a befejezésekkel. 2-1 után már egyértelmű volt a fölényünk és akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna.

Az U17-es pápai csapat Varga és Ruzsás góljával 2-0-ra is vezetett, a hajrá azonban a vendégeknek sikerült jobban és a 73. és 82. percben lőtt góllal 2-2-es döntetlennel ért véget a bajnoki.

A bajnokság Ménfőcsanakon folytatódik.