shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U17: Rangadót nyertünk

A Kelen SC ellen megszerezte szezonbéli ötödik győzelmét a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U17-es együttese. A pápaiak Mikóczi Dániel találatával 1-0-s sikert ünnepelhettek.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján rangadót rendeztek a regionális U17-es kiemelt labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. A 12 ponttal hatodik helyen álló PELC ugyanis a 14 egységet gyűjtő, a dobogó harmadik fokán álló fővárosi Kelen SC-t fogadta. Lengyel Ferenc tanítványai jól szerepelnek a kiemelt csoportban, a Budaörs elleni szezonnyitó siker, majd a Gyirmót elleni fiaskó után a Király SE-t és a Haladást is legyőzték, aztán a Tatabányán elszenvedett vereséget követően 7-0-ra ütötték ki a Dunaújvárost.

A Kelen ellen a helyzetek alapján akár már az első félidőben eldönthette volna a három pont sorsát a PELC, ám minden kínálkozó lehetőségüket elpuskázták a fiatalok. A hazaiak aztán a legjobbkor, az első félidő vége előtt egy perccel megszerezték a vezetést, egy szögletvariációt követően Mikóczi iratkozott fel a gólszerzők közé. A második félidőben újabb találat már nem esett, a PELC hősiesen állta a rohamokat és fegyelmezett játékának köszönhetően győztesen vonulhatott az öltözőbe.

PELC U17 – Kelen SC U17 1-0 (1-0) Gsz.: Mikóczi

Lengyel Ferenc: Egy jól felkészített, nálunk technikásabb csapatot győztünk le. Szervezetten, nagy akarattal, a hajrában pedig hősies védekezéssel harcoltuk ki a győzelmet, gratulálok a srácoknak.

A pápai csapat a következő fordulóban Komáromba látogat.

forrás: Pápa és Vidéke