shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U16 – U18 – Nehéz évad – helytállással

Egy nehéz bajnoki év utolsó hazai bajnoki mérkőzéseit játszotta le a Fiumei utcai edzőpályán U16-os és U18-as csapatunk. A bajnokság egyik élcsapata ellen is igyekeztek helytállni, a szezon során nagy terhelésnek kitett játékosaink mindent elkövettek a pályán. Dicséret illeti őket!

A következő év megváltozó bajnoki rendszere és megváltozó csapatstruktúrája könnyebb évet jelent majd, amely a most helytálló játékosoknak több sikerélményt hozhat.

 

A papa-ma.hu hírportál tudósítása:

Haraszti Gábor

Veszprém ellen zárta 2015/2016-os pontvadászat hazai találkozóit a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U18-as és U16-os együttese. Elsőként az U18-as csapat lépett pályára, a hazaiak 2-0-s félidő után 6-1-es vereséget szenvedtek, ez a siker egyben a veszprémi gárda bajnoki címét is jelentette. A fiatalabbak a Munkácsy Sporttelepén szerepeltek, céljuk a tisztes helytállás volt. Ez eleinte úgy tűnt, nem fog sikerülni, tíz perc elteltével a Veszprém ugyanis már két góllal vezetett, sőt a játékrész hajrájában Gálfi duplájával már 0-4 volt az állás. A második félidőben hősiesen védekezett a PELC, Dokter kapus kiválóan védett, így nem változott az eredmény. Orovecz András a lefújás után úgy vélekedett, mindkét bajnokin megérdemelten nyert a Veszprém, amiatt viszont bánatos volt, hogy egyik összecsapáson sem tudott cserélni, ugyanis nem volt kit pályára küldjön.

– Úgy érzem játékosaim a fizikai és mentális teljesítőképességük határán vannak, ebben nem volt több, az erőviszonyoknak megfelelő eredmények születtek. Gratulálok a Veszprém bajnoki címéhez, és a játékosaimnak is dicséret illeti, hiszen annak ellenére, hogy a hátsó régióban végeztünk, mindent megtettek. Nem titok, hogy létszámgondokkal küzdöttünk, sajnálom, hogy néhány játékos elzárkózott attól, hogy segítse a két korosztályt, de akikre számíthattunk, azokra egy rossz szavunk sem lehet, köszönöm az egész éves teljesítményüket.

PELC U18 – Veszprém 1-6 (0-2) Gsz.: Koch ill. Mékli 3, Petróczi, Felber, Kun

PELC U16 – Veszprém 0-4 (0-4) Gsz.: Király 2, Gálfi 2

 

U164.JPG U163.JPG U162.JPG