shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U16: SG Quelle Fürth volt az ellenfél

PELC – SG Quelle Fürth U16 barátságos mérkőzés

(1-1) 2-2

Összeállítás: Scheller Márk – Tóth Márton, Boldog Kolos, Kovács Kornél, Lócsi Bálint – Nyári Martin – Zámbó Zsombor, Horváth Ádám – Végh Máté, Kolompár Dominik, Arizpe Domani

Gólszerzők: Kolompár D., Lócsi B.

Berkes Tamás utánpótlás edző értékelése:

A PÁPAI ELC U16-os csapatunknak volt szerencséje a német SG Quelle Fürth U16 csapatát vendégül látni egy barátságos mérkőzés keretein belül, mely nagyban hozzájárult a bajnokságra való felkészülésünkben!

A német labdarúgás stílusával, mentalitásával szembesültek fiatal játékosaink, ami játékrendszerben, taktikában-dinamikájában is látható volt.

Játékosaink végig a saját stílusban, a játékfilozófiát követve, végig koncentráltan, látványos és színes játékot mutatva építették fel játékunkat.

A mezőnyjáték rengeteg párharcot, futást követelt a játék minden szegmensében. A nagy iramú játék, a gyors átmenetek, mindkét csapat számára rengeteg lehetőséget biztosított az eredményes befejezésekre, gólra váltásra.

Az utolsó 10 perc igazán izgalmas, fordulatos volt. Már-már erőn felüli teljesítményt mutatott mindkét csapat.

1-1 állás után vendégeink jutottak előnyhöz (1-2), melyre az utolsó percekben a szív diadalaként egy szép góllal válaszolt csapatunk (2-2).

Hálásak vagyunk és köszönjük a PÁPAI ELC vezetőségének és SG Quelle Fürth csapatának, hogy lehetővé tették –e mérkőzés létrejöttét.