shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U16: Nem sikerült a feljutás

Az U17-es regionális kiemelt csoportba való kerülés második találkozóján a házigazda Szent István 2-1-es győzelmet aratott a Pápai Egyesített Labdarúgó Club felett, így a fővárosiak több idegenben szerzett góllal kiharcolták a feljutást.

Egygólos előnyről várhatta az osztályozó visszavágóját a vendég PELC együttese, hiszen múlt héten Lengyel Ferenc tanítványai a Perutz-stadionban 3-2-es győzelmet arattak. A találkozónak Budapesten a ROKK Sporttelep adott otthont, ahol a mieink kezdtek jobban, hiszen Erdősi Milán góljával a 32. percben megszerezték a vezetést. Két perccel később azonban jött az egyenlítés, Jordán talált be. A második játékrész 10. percében Nagy volt eredményes, amivel már a hazaiak álltak továbbjutásra. A hátralévő időben hiába próbált meg mindent a PELC, nem tudott egyenlíteni, sőt a 79. percben Erdősit második sárga lappal kiállította a játékvezető, így a Szent István nyerte a párharcot és az osztályozót.

Lengyel Ferenc: Jól kezdtünk, aztán egy elcselezett és egy elpasszolt labdából két gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. Sajnos nem tudtuk azt a teljesítményt megismételni, amit Pápán, rengeteg technikai hibát vétettünk. Az utolsó negyedórában mindent egy lapra feltéve támadtunk, volt nagy helyzetünk és egy tizenegyesgyanús szituációnk is, de a feljutást érő gólt nem tudtuk bepréselni.

Szent István SE – PELC U16 2-1 (1-1) Gsz.: Jordán, Nagy ill. Erdősi

Szent István SE: Megyeri – Laczkó, Oczeák, Bácsi, Mátrai-Zsurzs, Kőmíves (Nagy D. 46.), Babalola, Bretka, Müller (Bábel 85.), Zsidai (Kiss 77.), Jordán (Kunyik 57.). Edző: Garay János.

PELC U16: Hauser – Mikóczi (Varga 87.), Czere (Ivján 73.), Gajdosi (Pente 63.), Rozman, Lócsi, Nagy D., Farkas (Nagy B. 87.), Szivós, Boldog (Szücs 46.), Erdősi. Edző: Lengyel Ferenc.

forrás: Pápa és Vidéke